Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Sonja Haven / Oss
donderdag 07 september 2017
4 september 2017 hebben wij een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum in Amsterdam. Wij, bewoners, bezoekers & vrijwilligers van serviceflat Sterrebos Oss, zijn jullie zeer erkentelijk voor deze mooie dag. De lunch in de nabij gelegen brasserie Zuiderbad was goed verzorgd. Ik mag zeggen dat iedereen erg heeft genoten!
Fien van Es / Vorstenbosch
donderdag 27 juli 2017
Vandaag met gasten van de Zonnebloem afd Heeswijk-Dinther-Loosbroek-Vorstenbosch een bezoek gebracht aan het Kröller Möllermuseum. We hebben erg genoten. Wij willen jullie hartelijk danken voor de geweldig, verzorgde dag.
Een pluim voor de organisatie!!!!!!
Mientje van Venrooij / Heeswijk-Dinther
donderdag 27 juli 2017
Vandaag met de MuseumPlusbus naar het Kroller Muller museum in Otterlo geweest met gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem, afd. Heeswijk-Dinther-Loosbroek-Vorstenbosch.
De gasten hebben genoten van het tochtje door het park, de rondleiding door uitstekende gidsen en lunch. Door de goede zorgen van chauffeur Henry en gids Ben was dit een dag met een "gouden" randje.
Ook dank aan Dieuwertje en Sander van het kantoor die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt. Wij houden ons aanbevolen voor een volgend museumbezoek.
Corrie Antonissen KBO BREDA / Breda
zondag 19 maart 2017
wij HEBBEN HEERLIJK GENOTEN VAN EEN MOOIE TOUR Amsterdam EN HET COBRA museum.
voor HERHALING VATBAAR

Mieke Willems / Dommelen
woendag 22 februari 2017
Met de bus naar de Hermitage in Amsterdam,een geweldige mooie dag .Bedankt voor herhaling vatbaar.
Marie-Jan van Hout- van Rooij / 's-Hertogenbosch
maandag 13 februari 2017
Vandaag 13 februari hebben wij een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum dankzij uw organisatie en tot stand gebracht door De BankGiro Loterij. Wij, gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, afd. Groot-West 's-Hertogenbosch, willen u heel hartelijk danken voor de mooie dag en de geweldige ondersteuning van de medewerkers van de MuseumPlusbus. We hebben genoten! Wij hopen dat deze geweldige activiteit er nog jaren zal zijn voor onze ouderen. Nogmaals hartelijk dank!
Hans Tielemans / Bakel
vrijdag 03 februari 2017
Op 2 februari met de Museum Plus Bus, aangevraagd door de KBO Bakel, naar het Joods Historisch Museum in Amsterdam geweest. Dit perfect georganiseerde uitstapje was voor diverse Bakelse bewoners een welkome afwisseling van hun dagelijkse beslommeringen. Compliment voor de bus, chauffeur en de begeleiding en natuurlijk de gidsen in het interessante museum. Wanneer de gelegenheid zich voordoet voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals hartelijk dank.
Martha Thijssen / Beers
woendag 01 februari 2017
Afgelopen maandag zijn we met deelnemers van de Zonnebloem met de Museum Plus Bus naar Amsterdam gereden naar het Vincent van Goghmuseum. Het was prima geregeld, leuke chauffeur en een toffe gastheer.
De chauffeur liet ons nog mooie plekjes van Amsterdam zien en hield af en toe stil, zodat we konden kijken en luisteren naar het verhaal.
In het museum kregen we een rondleiding die erg interessant was en toen was het tijd voor een heerlijke uitgebreide lunch.
Nog even tijd voor zelf een wandeling te maken door het museum en toen was het weer tijd om te vertrekken. Het was een erg leuke ervaring en we werden erg verwend. Heel hartelijk dank voor dit mooie uitstapje.
C de Jongste- Stam / Westmaas
maandag 19 december 2016
Op 14 november j.l.met de Zonnebloem Afd. Hoeksche Waard een bezoek gebracht aan de Hermitage in Amsterdam. Een fantastische dag gehad Een zeer goede buschauffeur die ons heel wat van Amsterdam vertelde. Ook de begeleiding was behulpzaam en gastvrij. De tentoonstelling in de Hermitage was heel mooi en de lunch voortreffelijk. Echt een dag om in een lijstje te zetten. Bedankt Museumplusbus en ga zo door.....
KBO Zaandam / Zaandam
zaterdag 10 december 2016
Namens onze deelnemende leden van de KBO en PCOB Zaandam willen wij onze waardering uitspreken voor het bezoek aan het Gemeentemuseum Den Haag van donderdag 8 december.
Vanaf het begin van de trip heeft de chauffeur en Frouwkje onze leden fantastisch bijgestaan bij het instappen. Onderweg heeft de chauffeur allerlei wetenswaardigheden verteld. Een rondrit door Den Haag was op zich al een museum met alle bekende en onbekende gebouwen en plaatsen. De rondleiding in het museum was interessant. Eerst naar de sculpturen waar veel over was te vertellen, met name wat de beeldhouder er in wilde vertellen boeide iedereen. Een aantal schilderijen van bekende en onbekende meesters gaf een duidelijke inkijk van het waarom en hoe de meester te werk ging. Als laatste de enorme mode afdeling van japonnen die Audry Hepburn heeft gedragen in haar films was zeer indrukwekkend. Kortom onze leden hebben enorm genoten van deze dag en willen de BankGiro Loterij hier enorm voor bedanken.
Totaal: 198, getoond: 81 - 90
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters