Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Corrie Antonissen KBO BREDA / Breda
zondag 19 maart 2017
wij HEBBEN HEERLIJK GENOTEN VAN EEN MOOIE TOUR Amsterdam EN HET COBRA museum.
voor HERHALING VATBAAR

Mieke Willems / Dommelen
woendag 22 februari 2017
Met de bus naar de Hermitage in Amsterdam,een geweldige mooie dag .Bedankt voor herhaling vatbaar.
Marie-Jan van Hout- van Rooij / 's-Hertogenbosch
maandag 13 februari 2017
Vandaag 13 februari hebben wij een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum dankzij uw organisatie en tot stand gebracht door De BankGiro Loterij. Wij, gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, afd. Groot-West 's-Hertogenbosch, willen u heel hartelijk danken voor de mooie dag en de geweldige ondersteuning van de medewerkers van de MuseumPlusbus. We hebben genoten! Wij hopen dat deze geweldige activiteit er nog jaren zal zijn voor onze ouderen. Nogmaals hartelijk dank!
Hans Tielemans / Bakel
vrijdag 03 februari 2017
Op 2 februari met de Museum Plus Bus, aangevraagd door de KBO Bakel, naar het Joods Historisch Museum in Amsterdam geweest. Dit perfect georganiseerde uitstapje was voor diverse Bakelse bewoners een welkome afwisseling van hun dagelijkse beslommeringen. Compliment voor de bus, chauffeur en de begeleiding en natuurlijk de gidsen in het interessante museum. Wanneer de gelegenheid zich voordoet voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals hartelijk dank.
Martha Thijssen / Beers
woendag 01 februari 2017
Afgelopen maandag zijn we met deelnemers van de Zonnebloem met de Museum Plus Bus naar Amsterdam gereden naar het Vincent van Goghmuseum. Het was prima geregeld, leuke chauffeur en een toffe gastheer.
De chauffeur liet ons nog mooie plekjes van Amsterdam zien en hield af en toe stil, zodat we konden kijken en luisteren naar het verhaal.
In het museum kregen we een rondleiding die erg interessant was en toen was het tijd voor een heerlijke uitgebreide lunch.
Nog even tijd voor zelf een wandeling te maken door het museum en toen was het weer tijd om te vertrekken. Het was een erg leuke ervaring en we werden erg verwend. Heel hartelijk dank voor dit mooie uitstapje.
C de Jongste- Stam / Westmaas
maandag 19 december 2016
Op 14 november j.l.met de Zonnebloem Afd. Hoeksche Waard een bezoek gebracht aan de Hermitage in Amsterdam. Een fantastische dag gehad Een zeer goede buschauffeur die ons heel wat van Amsterdam vertelde. Ook de begeleiding was behulpzaam en gastvrij. De tentoonstelling in de Hermitage was heel mooi en de lunch voortreffelijk. Echt een dag om in een lijstje te zetten. Bedankt Museumplusbus en ga zo door.....
KBO Zaandam / Zaandam
zaterdag 10 december 2016
Namens onze deelnemende leden van de KBO en PCOB Zaandam willen wij onze waardering uitspreken voor het bezoek aan het Gemeentemuseum Den Haag van donderdag 8 december.
Vanaf het begin van de trip heeft de chauffeur en Frouwkje onze leden fantastisch bijgestaan bij het instappen. Onderweg heeft de chauffeur allerlei wetenswaardigheden verteld. Een rondrit door Den Haag was op zich al een museum met alle bekende en onbekende gebouwen en plaatsen. De rondleiding in het museum was interessant. Eerst naar de sculpturen waar veel over was te vertellen, met name wat de beeldhouder er in wilde vertellen boeide iedereen. Een aantal schilderijen van bekende en onbekende meesters gaf een duidelijke inkijk van het waarom en hoe de meester te werk ging. Als laatste de enorme mode afdeling van japonnen die Audry Hepburn heeft gedragen in haar films was zeer indrukwekkend. Kortom onze leden hebben enorm genoten van deze dag en willen de BankGiro Loterij hier enorm voor bedanken.
Ria de Bruin / Breda
woendag 30 november 2016
Vrijdag 25 november, een bijzonder bezoek aan het Cobra Museum. Dankzij het initiatief van Stichting Marcella's Way hebben o.a. bewoners van een verpleeghuis kunnen genieten van een prachtige dag. Ik heb een bewoner van de gesloten afdelingen begeleid die regelmatig boven zichzelf uitsteeg. Die vragen stelde aan de gids waarbij ze duidelijk liet blijken vol aandacht te hebben geluisterd. Die ook haar eigen ideeën kon uiten, recht uit het hart. Een vrouw die genoten heeft van de gelijkwaardigheid en respect voor wie ze was. Even was ze weer de docent die ze altijd geweest was, ze voelde zich gewaardeerd. Dat had ze allang niet meer gevoeld. Dit met dank aan de gids die ons rondleiden. Ook ode aan de chauffeur en de reisleider in de bus.
DANK JULLIE WEL VOOR DEZE MOOIE DAG.
Jeannette / Riel
zaterdag 26 november 2016
17 november hebben met de KBO uit Riel een prachtige dag beleefd met de Museum plus bus naar het van Gogh museum in Amsterdam. Door de begeleiding van chauffeur en begeleider zijn we op een leuke manier getrakteerd op een mooie reis op en neer naar het museum. Kortom het was een prachtige dag waardoor vele leden na lange tijd weer eens in een museum geweest zijn. Hartelijk dank hiervoor.
Annemieke van Bloois / Oudenbosch
zondag 20 november 2016
Wat hebben wij een fantastische dag gehad afgelopen vrijdag !!
Alles is veel meer dan goed verlopen.
Om klokslag half negen stond de prachtige bus met 2 vrolijke heren, Guus Heijenrijk en Hans Koenraads op ons te wachten.
We waren met 39 personen. Het duurde even voordat iedereen zijn of haar plaatsje had; het waren tenslotte niet de jongste gasten.

Het verkeer viel ontzettend mee en daarom hadden we nogal wat tijd over. In plaats van ons vroeg in het museumcafé af te zetten,
had Guus een geweldige oplossing; hij zei ook ‘ik maak er een leuke dag van voor jullie’. En dat was het. Hij leidde ons, al vertellend,
over het grote Schiphol terrein. Sommigen waren daar nooit geweest en keken hun ogen uit. We zaken de distributiehallen, alle gebouwen achter de aankomst en vertrekhallen, de landingsbanen en nog veel meer. Dit alles begeleid door de smakelijke uitleg van Guus. Het was een complete verrassing en eigenlijk kon de dag al niet meer stuk hierdoor.

Tsja, en toen nòg tijd over.....er volgde een tweede verrassing. Guus liet ons het buitengebied zien van Amsterdam; de prachtige Amstel, met schitterende huizen, bruggetjes en de natuur. Iedereen was laaiend enthousiast. Hij kon ook zo leuk vertellen.

Aangekomen in het museum, dronken we gezellig koffie met elkaar. Wij (PCOB Oudenbosch) hebben getrakteerd op een tweede kopje.
De groep werd in 3-en gesplitst en we werden zeer deskundig rondgeleid langs de moderne kunst. Het tempo was prima, iedereen kon het bijhouden, hetzij met rollator of opklapstoeltje. We hebben genoten.

Na de rondleiding stond de lunch voor ons klaar; prima. Bijzonder vriendelijke serveersters. Hierna konden we kiezen of we op eigen gelegenheid nog een keer langs de kunstwerken wilden gaan of even naar buiten. Er was markt vlak naast het museum, evenals een groot winkelcentrum dat overdekt was. Iedereen deed wat hij/zij leuk vond. We hadden er ruim een uur de tijd voor.

Keurig op tijd arriveerde ieder weer op de afgesproken plaats in de bus. Ook de terugreis ging vlotjes. We werden geëntertaind door Hans, die gedichten voorlas en Guus met muziek uit de ‘ouwe doos’, waarbij menigeen meezong. We gingen ‘met de pet rond’ voor Guus en Hans om onze waardering aan hen te tonen (maar dat hadden ze ook al vaak gehoord gedurende de dag). Veilig kwamen we weer in Oudenbosch aan.

Al met al was het een bijzonder geslaagde dag, waarvoor wij jullie heel hartelijk bedanken. Jullie hebben 39 ouderen een geweldige dag bezorgd.
Wij hopen in de toekomst nog een keer gast van jullie te mogen zijn.
Totaal: 192, getoond: 81 - 90
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters