Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Diny de Veer-Steyvers / Lith
vrijdag 04 mei 2018
1 Mei gingen wij naar het Openluchtmuseum in Arnhem.Nog hartelijk dank aan de chauffeur, die mijn vriendin ophaalde in Oss. Zodoende kon zij ook nog mee.
Elly maessen / Lith
dinsdag 01 mei 2018
Hartelijk dank voor de geweldige dag vandaag naar het openluchtmuseum in Arnhem. We hebben genoten en veel gezien ook dank aan de chauffeur en Hannie die toch maar een mevrouw, die de taxi gemist had, op gingen halen. Dank namens de K.B.O. Lith.
Erna van de Ven / Veghel
zondag 04 maart 2018
Op woensdag 22 februari jl. zijn we met onze afdeling van De Zonnebloem een dagje naar het Booymans van Beuningen museum geweest met de MuseumPlusBus, zowel de deelnemers als de vrijwilligers hebben ontzettend genoten van de goed georganiseerde dag, het was een mooie reis in een bijna nieuwe bus. Ook de deelnemers in rolstoel gingen goed de bus in met de lift en wat een super uitkomst is de "trage trap" bij de voor instap, geen idee of dit zo heet maar vond het een super uitkomst. Onze chauffeur Arie en onze gastheer Ton bedankt en iedereen die dit heeft verzorgt en mogelijk heeft gemaakt, wat een toppers zijn jullie.
Namens alle gasten die mee geweest zijn,

Erna van de Ven, vrijwilligster bij De Zonnebloem afd. Veghel
Hanneke Hendrikx-v. Stekelenburg / Veghel
woendag 21 februari 2018
Wij mochten vandaag met de museumplusbus naar het Boymans v. Beuningen. Zonnebloem Veghel. Wat ‘n super mooie dag hadden we. Wat ‘n organisatie, wat ‘n geweldige chauffeur, en super gastheer. Maar ook complimenten aan de mensen in het museum! Super fijn! Ik denk dat ik hoer wel voor iedereen spreek! Geweldig, en dank jullie wel!
Marthe Willink / 's Hertogenbosch
donderdag 15 februari 2018
13 februari 2018 genoten van Kröller Müller museum.
Prachtige dag beleefd en weer iets bijgeleerd!
Namens Zonnebloem Maaspoort, 's Hertogenbosch
Jan Verhoeven / Den Bosch
woendag 14 februari 2018
13 februari 2018 naar het Kroller Muller museum geweest met de Zonnebloem gasten van de afdeling Den Bosch Maaspoort. De ontvangst met koffie was prima. Door de rondleiding kregen we een beter inzicht in de schilderijen.
G.prins / 'S-Hertogenbosch
dinsdag 13 februari 2018
Wij hebben vandaag genoten met het uitstapje met de bus naar het Kröler-Müller museum zeer goed verzorgd prima chauffeur in een gloednieuwe bus ,hartelijk dank Vrijwilliger Zonnebloem Maaspoort
Tonny van Velzen / Krimpen a/d Ijssel
donderdag 01 februari 2018
Wij zijn 25 jan.2018 naar kroller muller geweest met de Museum Plus Bus Grandioos .
We werden met een hele mooie bus opgehaald nog extra rondje park gehad .
Goede rondleiding gratis en ook entree .
De chauffeur wist ook heel veel over de Fam. te vertellen.
A.C.M. Dudink - Manshanden / Wervershoof
woendag 27 december 2017
Maandag 27-11-2017 Hermitage Amsterdam.
Genoten van de fijne dag naar Museum Hermitage in Amsterdam maar zeer teleurstellend dat het toilet in de bus niet open mocht. Ik ben een vrouw van 67 maar door de kwaal aan mijn darmen kan ik niet met het openbaar vervoer reizen en ben ik aangewezen op bussen met een toilet aan boord veelal aangeboden door een ouderen organisatie. Het is deze keer gelukkig goed gegaan maar ik weet niet of ik volgend jaar weer mee kan. Heel jammer. Een gemiste kans.
Els Hooning / Den Haag
vrijdag 15 december 2017
Mede door de leuke verhalen van de buschauffeur en de fijne begeleiding van gastheer Wil was het een heel geslaagd museumuitje naar het Cobramuseum. Twee mensen waren zelfs voor het eerst in een museum. Namens onze wijkbewoners MuseumPlusBus hartelijk dank!!!
Totaal: 192, getoond: 61 - 70
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters