Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Hanneke Hendrikx-v. Stekelenburg / Veghel
woendag 21 februari 2018
Wij mochten vandaag met de museumplusbus naar het Boymans v. Beuningen. Zonnebloem Veghel. Wat ‘n super mooie dag hadden we. Wat ‘n organisatie, wat ‘n geweldige chauffeur, en super gastheer. Maar ook complimenten aan de mensen in het museum! Super fijn! Ik denk dat ik hoer wel voor iedereen spreek! Geweldig, en dank jullie wel!
Marthe Willink / 's Hertogenbosch
donderdag 15 februari 2018
13 februari 2018 genoten van Kröller Müller museum.
Prachtige dag beleefd en weer iets bijgeleerd!
Namens Zonnebloem Maaspoort, 's Hertogenbosch
Jan Verhoeven / Den Bosch
woendag 14 februari 2018
13 februari 2018 naar het Kroller Muller museum geweest met de Zonnebloem gasten van de afdeling Den Bosch Maaspoort. De ontvangst met koffie was prima. Door de rondleiding kregen we een beter inzicht in de schilderijen.
G.prins / 'S-Hertogenbosch
dinsdag 13 februari 2018
Wij hebben vandaag genoten met het uitstapje met de bus naar het Kröler-Müller museum zeer goed verzorgd prima chauffeur in een gloednieuwe bus ,hartelijk dank Vrijwilliger Zonnebloem Maaspoort
Tonny van Velzen / Krimpen a/d Ijssel
donderdag 01 februari 2018
Wij zijn 25 jan.2018 naar kroller muller geweest met de Museum Plus Bus Grandioos .
We werden met een hele mooie bus opgehaald nog extra rondje park gehad .
Goede rondleiding gratis en ook entree .
De chauffeur wist ook heel veel over de Fam. te vertellen.
A.C.M. Dudink - Manshanden / Wervershoof
woendag 27 december 2017
Maandag 27-11-2017 Hermitage Amsterdam.
Genoten van de fijne dag naar Museum Hermitage in Amsterdam maar zeer teleurstellend dat het toilet in de bus niet open mocht. Ik ben een vrouw van 67 maar door de kwaal aan mijn darmen kan ik niet met het openbaar vervoer reizen en ben ik aangewezen op bussen met een toilet aan boord veelal aangeboden door een ouderen organisatie. Het is deze keer gelukkig goed gegaan maar ik weet niet of ik volgend jaar weer mee kan. Heel jammer. Een gemiste kans.
Els Hooning / Den Haag
vrijdag 15 december 2017
Mede door de leuke verhalen van de buschauffeur en de fijne begeleiding van gastheer Wil was het een heel geslaagd museumuitje naar het Cobramuseum. Twee mensen waren zelfs voor het eerst in een museum. Namens onze wijkbewoners MuseumPlusBus hartelijk dank!!!
Toon de Rooij / Nuenen
woendag 29 november 2017
Op dinsdag 28 november jl hebben 41 bewoners van verzorgingshuis de Akkers en bewoners van Senioren complex Jo van Dijkhof uit Nuenen een fantastische dag beleefd.
Via de organisatie "MuseumPlusBus" en gesponsord door de Bank Giro Loterij hebben we een bezoek gebracht aan de Hermitage in Amsterdam. Na een voorspoedige reis vanuit Nuenen smaakte bij aankomst het kopje koffie voortreffelijk. Na de deskundige rondleiding langs de Hollandse Meesters; de prima lunch in het museum restaurant konden de bezoekers nog vrij door het museum kijken. Een geweldige ervaring voor veel van onze deelnemers, mede ook omdat een groot aantal voor de eerste keer op bezoek waren in de Hermitage. Heel sympathiek is dan ook dat Dieuwertje en Sander zich nog even kwamen overtuigen of alles naar wens was. Heel bijzonder!!
Na een voorspoedige terugreis was iedereen uiterst voldaan en enthousiast, en hopende op een volgende gelegenheid om weer met de MuseumPlusBus mee te mogen.
Namens de Nuenense Senioren uit de Akkers en Jo van Dijkhof en namens een dankbaar bestuur van de Stichting "Vrienden van de Akkers/Jo van Dijkhof" wil ik bijzonder dank zeggen aan de organisatie MuseumPlusBus en aan de BankGiroLoterij.
Toon de Rooij, voorzitter
Mia Hölsgens-Snijders / Heythuysen
vrijdag 17 november 2017
Vandaag voor de derde keer met de Museumbus een uitstapje gemaakt. Geweldig genoten in het Cobra-Museum te Amstelveen. Ik hoop dat de Museumbus nog lang blijft rijden.
Seniorenvereniging Heythuysen / Heythuysen
vrijdag 17 november 2017
Wat een fijn georganiseerde reis vanuit midden- Limburg perfect georganiseerd. Zeer veel dank namens de deelnemers.!!!
Totaal: 188, getoond: 61 - 70
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters