Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Wim Jenniskens / Horst
vrijdag 19 augustus 2016
Beste medewerkers
Gisteren hebben we met de MuseumPlusBus het Joods Historisch Museum bezocht.
Een prima initiatief. Ook is de reis en het bezoek prima verlopen. En wat een "rijke" geschiedenis hebben de Joden in Nederland en daarbuiten.
Ook de chauffeur, de begeleider en de gidsen deden hun werk prima!!!
Bedankt!!!
Wim Jenniskens
Marijke van Zuilen / Barendrecht
woendag 03 augustus 2016
Met bewoners van Woonzorgcentrum en Verpleeghuis Siloam naar het Openlucht Museum geweest. Internationale vrijwilligers hebben naast onze eigen Top vrijwilligers geholpen om er een fantastisch dag van te maken. De uitleg tijdens de rondleiding was heel goed. Bewoners luisterde heel aandachtig en er was heel veel herkenning. Leuke groepsfoto gemaakt. Die zal ik jullie nog opsturen. Het museum heeft zelfs de foto naar de lokale krant gestuurd.
Anja de Jong-Eeltink / AALTEN
donderdag 07 juli 2016
Woensdag 6 juli met mijn moeder (83 jaar en rolstoelgebonden) én mijn 86-jarige vader naar het openluchtmuseum in Arnhem geweest. Fantastisch georganiseerd, wat hebben ze genoten !
Wat een gewéldig initiatief !
Margo van der Poel
maandag 04 juli 2016
Dinsdag 21 juni om 10.00 uur verzamelde 38 gasten en 6 vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Hillegom-Beinsdorp zich in Hillegom om een mooie dag tegemoet te gaan.
We vertrokken met de Museum Plus Bus naar Amsterdam om in het Hermitage museum de tentoonstelling van Catharina de Grootste te bezoeken.
Er heerste al snel een goede sfeer, gasten en vrijwilligers zaten al snel gezellig met elkaar te praten en de buschauffeur gaf tijdens, zowel de heen- als terugreis gepaste informatie, waardoor de busreis als zeer positief werd ervaren.
Na een heerlijk kopje koffie kregen wij in groepjes een mooie rondleiding en werd ons op een fantastische wijze veel informatie gegeven. Om 13.00 uur was er een heerlijke lunch waar iedereen van genoot. Ondertussen werd er bijgepraat over al het moois wat men had gezien.
Na een fantastische rondrit door Amsterdam waren we om 16.00 uur weer in Hillegom.
Iedereen ging zeer tevreden weer huiswaarts.

Namens de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Hillegom-Beinsdorp hartelijk dank voor deze fantastische dag.
henny boshuizen / nootdorp
donderdag 30 juni 2016
Vandaag met de bewoners van woonzorgcentrum Veenhage uit Nootdorp naar het openlucht museum geweest. We hebben een super dag gehad.busrit was prima en het museum geweldig. Wat prachtig dat dit kon.
heel erg bedankt.
Mw.Yvonne Sirna / Den Haag
dinsdag 07 juni 2016
Ik ben met bewoners van het Coornherthuis en bewoners uit de buurt naar het cobramuseum geweest. Onderweg heeft de chaufeur veel vertelt en zijn wij nog naar Schiphol geweest. Het was een heel gezellige en leerzame dag. De lunch was geweldig en er was nog tijd om de omgeving van Amstelveen te bekijken. Fijn dat de BankGiro Loterij dit steunt, zo kunnen mensen die slecht ter been zijn of eenzaam een mooie dag bezorgd.
Met vriedendelijke groeten,
Y.Sirnsa
Jeanne van Mourik / Sint-Michielsgestel
vrijdag 20 mei 2016
Een geweldig uitstapje gemaakt naar het Gemeentemuseum in Den Haag. Een plezierige reis dankzij bus, chauffeur en reisleider. Een zeer geslaagde rondleiding in het museum in het gezelschap van een buitengewoon deskundige gids.
Dank aan de organisatie van de Museum Plus Bus die dit uitstapje mogelijk maakte.
Betty van Pelt / Tilburg
donderdag 12 mei 2016
Beste mensen van de Museum Plus Bus.
Vandaag ben ik met ons koor met de bus mee geweest.
Vandaag naar het Gemeentemuseum in Den Haag.
Het was geweldig, prachtig initiatief.
Ik heb weer een hoop geleerd, mede door de geweldige gidsen.
Ik hou me zeker aanbevolen voor de volgende keer.
J.H. Goossens / Best
woendag 13 april 2016
Beste medewerkers en vrijwilligers van de Museum plus bus,
Vandaag 13 april 2016 zijn wij, ruim 30 senioren van de KBO afdeling Best op pad geweest naar het Openluchtmuseum in Arnhem. Geweldig, onze al wat oudere senioren (70+) en senioren met wat bewegingsbeperking hebben genoten. Uiteraard is het Openluchtmuseum de moeite waard, maar de perfecte organisatie en de warme ontvangst en begeleiding vanuit uw organisatie maakten het voor alle mensen een feest.
Hartelijk dank daarvoor en wij hopen op een langjarige voortzetting van onze periodieke ( zo eens in de 3 a 4 jaar) uitjes met de Museum plus bus.
Groet,

Namens KBO Best,

Jo Goossens
Secretaris
Lotte en Karin
zondag 03 april 2016
Donderdag 10 maart gingen de bewoners van verzorgingshuis De Horstburgh uit Obdam met de museum plus bus naar het Joods Historisch Museum.
De begeleiding om in de bus te komen en naar het museum was goed geregeld. Ook de chauffeur was een leuke reisleider. Onderweg wist hij veel te vertellen van de omgeving. Ook in het museum werden we hartelijk ontvangen.
Onze gidsen in het museum hadden veel te vertellen. Helaas hadden we weinig tijd om zelf te kijken omdat alles bezocht moest worden via de lift en velen van ons van de lift afhankelijk waren. Maar de dag was goed verzorgd, de begeleiding erg vriendelijk. Alles ging heel gemoedelijk, geen gehaast. En na het bezoek van het museum, kwam de medewerkster ons in de bus nog een fijne terug reis wensen. En dat heeft de chauffeur zeker geregeld, want hij wist buiten het museum te vertellen. Het was een zeer geslaagde dag.
Bedankt een ieder die dit voor ons hebben mogelijk gemaakt.
Totaal: 147, getoond: 51 - 60
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters