Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

ZONNEBLOEM AFD. JOSEPH / ROOSENDAAL
maandag 08 october 2018
20 augustus met 20 gasten van onze afdeling en 10 vrijwilligers naar Openluchtmuseum in Arnhem geweest. De busreis er naar toe was zeer gezellig en de rondleiding met gids in het park de koffie en de lunch waren geweldig.
Bedankt voor deze prachtige dag die onze gasten hebben mogen meemaken, Met dank aan de Bank Giroloterij. Hopelijk gaan ze hier nog jaren mee door.
Louisa Benders / Munstergeleen
vrijdag 28 september 2018
Namens de KBO Munstergeleen, hartelijk dank voor de mooie dag met de museum plus bus naar het Noordbrabants museum in Den Bosch.
Betty Dijkstra-Visser / Munstergeleen
dinsdag 25 september 2018
Met de museum plus bus vandaag 25-09-'18 naar het Brabants museum in den Bosch geweest. Een mooie dag mede door een hartelijke gastvrouw en een deskundige chauffeuse. We hebben genoten! Voor herhaling vatbaar! BEDANKT!
Bezoek&Co / Leeuwarden
zondag 23 september 2018
Alle cliënten en vrijwilligers van Bezoekenco willen de museumplusbus bedanken voor hun gezellig dag.
G,M, Dijkman / Zwijndrecht
donderdag 30 augustus 2018
Maandag 27 augustus jl zijn we met 44 mensen van de K.B.O. afdeling Zwijndrecht naar het van GOGH museum geweest.
Met n heel goede chauffeur Dick en gastvrouw Froukje hebben we n heel mooie en fijne dag gehad.
Alles was tiptop geregeld,
Wat n super goed initiatief om dit te doen.
Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en n veilige reis, en hopelijk volgend jaar weer.
Hester Thasing / Mijdrecht
dinsdag 28 augustus 2018
Na wekenlange zomerhitte een dipje in het weer. Maar daar lieten 40 bezoekers van inloophuis het Anker in Mijdrecht zich niet door afschrikken. De zon brak door en het werd droog toen we uit de Museumplusbus stapten bij het buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen! Hartelijk dank aan chauffeur Dick en gastvrouw Barbara voor de mooie en goed verzorgde dag. We hebben genoten en hopen nog eens mee te mogen.
Vrolijk / Alblasserdam
woendag 22 augustus 2018
Wat was het een fantastische dag op donderdag 9 augustus. Op deze dag heeft de buurtkamer Het Hoochhuis het Gemeentemuseum in Den Haag bezocht. Alles was zeer goed verzorgd, de gastvrouw heeft onze oudjes verwent en de chauffeur van de bus speelde een thuiswedstrijd, zo zei hij. Hij woont namelijk in Den Haag. We kregen hier een mooie rondleiding door het museum. Vooraf hadden we nog wat tijd over, de chauffeur liet ons een deel van Den Haag zien. Hij, als echte Hagenaar, kon ons er veel over vertellen. Wij nemen ons petje af voor de organisatie en hopen een volgende keer weer mee te mogen.
Met dank en vriendelijke groet:
Cor Vrolijk
Alblasserdam
Peter Mestrom / Heel
maandag 16 juli 2018
Op 28 juni zijn we met 30 cliënten met een beperking naar het openlucht museum geweest is Arnhem. Het was super weer, een super begeleider en een kundige chauffeur die ons begeleiden naar en in het openlucht museum. Het was een topdag, door jullie organisatie hebben we de cliënten een dag kunnen aanbieden die anders buiten hun mogelijkheden lag. Namens alle cliënten en begeleiders van harte bedankt dat we met jullie mee mochten. Ook een woord van dank voor de sponsors die hun bijdrage hieraan hebben gedaan. Toen we terug waren en een van de vrijwilligers had de band kapot, zie de chauffeur waar moet je heen, het was op de weg naar de autoweg en dus nam de chauffeur haar mee naar huis. Dit was echt de kers op de taart van de gastvrijheid die er tentoon werd gesteld op deze dag. Alles wat binnen de mogelijkheden lag werd waar gemaakt. Chapeau
G. Druif-Wiggers / Hoorn
donderdag 21 juni 2018
Gisteren met de Plus Bus een mooie dag gehad!
Onder de prima leiding van onze gastheer Will van Leen en daarbij de chauffeuse Jorine Roelofsen bezochten wij K.B.O. Hoorn het Gemeente Museum Den Haag. De enthousiaste gids Moniqe Varme leidde ons langs de schilderijen van Max Lieberman.
Hartelijk dank. G. Druif-Wiggers.
Bep Straat / Hoorn
donderdag 21 juni 2018
Beste mensen,
Gisteren met de museumplusbus naar het Gemeentemuseum in Den Haag geweest wat hebben we een moiole dag gehad we hebben er van genoten een mooi museum met een uitgebreiden rondleiding geweldig dat dit gedaan wordt voor de oudere ook de chauffeur en gastheer hebben hun uiterste best gedaan we hopen in de toekomst nog een keer mee te gaan.
Met vriendelijke groet,

Leny van Harteveld
en Bep Straat
Uit Hoorn
Totaal: 198, getoond: 51 - 60
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters