Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Senioren De Rots / Amsterdam
vrijdag 14 december 2018
Wij hebben een prachtige dag gehad in het Gemeentelijk Museum van Den Haag. Wij zijn uw organisatie zeer erkentelijk voor de mogelijkheid die ons geboden is om deze dagexcursie te maken.

Onze speciale dank gaat ook uit naar onze gastvrouw, Barbara, die ons op vriendelijke manier begeleid heeft. Ook Jorine de chauffeur willen wij bedanken voor de professionele manier waarop zij ons gezelschap heeft gereden.
Zonnebloem Lochem/Laren
donderdag 13 december 2018
We zijn naar het Drents Museum in Assen geweest. Een geweldige dag met leuke chauffeur en begeleider. Iedereen heeft genoten van de busreis en de mooie herfstkleuren. Maar ook van het museum, de prima uitleg en rondgang.

Wij willen jullie heel hartelijk danken hiervoor en hopen dat wij spoedig weer ingeloot zullen worden, zodat er weer veel mensen kunnen genieten, die niet zelfstandig kunnen reizen.
Zonnebloem Ulst / Ulst
donderdag 13 december 2018
We hebben een fantastische dag gehad naar het Kröller-Müller museum, dankzij jullie organisatie. Iedereen heeft volop genoten en alles was prima geregeld! We hebben alleen maar lovende reacties gehoord van onze gasten. We hadden natuurlijk ook geluk met het prachtige weer. Mooie omgeving de Veluwe en dan de zon door die prachtige herfstkleuren. Ook de lunch was heerlijk , zelfgemaakte soep en heerlijk belegde broodjes. Een topdag!!! Nogmaals hartelijk dank en we zullen nog lang nagenieten van dit bijzondere uitje.
Zonnebloem Lingewaal / Spijk
maandag 10 december 2018
We zijn op stap geweest met jullie Museum Plus Bus. De chauffeur en gastheer hebben onze gasten een geweldige dag bezorgd; ze waren heel behulpzaam en meedenkend.

Het Gemeentemuseum in Den Haag vond men een “eye opener” en vooral de fijne rondleiding met geluid werd door allen zeer gewaardeerd. De lunch smaakte goed en was prima geregeld. Namens onze afdeling heel hartelijk dank voor de geboden mogelijkheid.
G. Evers / Nieuwegein
maandag 29 october 2018
Afgelopen vrijdag met bewoners van ZorgSpectrum Locatie Vreeswijk en wijkbewoners naar het Cobra Museum in Amstelveen geweest. Wat heeft iedereen genoten! Dit kwam mede door Jo, onze chauffeuse en Ria, onze begeleidster. Zij maakten er samen een onvergetelijke dag van. Bedankt!
Trudy Zomer (Zonnebloem Cothen/Langbroek / COTHEN
dinsdag 23 october 2018
Onder bezielende leiding van Gerard, onze begeleider van deze dag, vertrok de bus rond 10 richting Rotterdam.
Na de koffie stonden drie gidsen voor ons klaar voor een rondleiding door het museum.

Er was met name veel belangstelling voor de tentoonstelling van Rubens met het grootste overzicht van zijn olieverfschetsen.

Na een heerlijke lunch was er nog gelegenheid om op eigen gelegenheid door het museum te struinen. Om 15 uur vertrok de bus weer richting Cothen. Nadat er een groepsfoto gemaakt was ging iedereen intens tevreden huiswaarts en zullen zeker nagenieten van dit bijzondere uitje!
Jan / Goes
vrijdag 12 october 2018
Gisteren met mijn moeder die in een rolstoel zit in verzorgingshuis De Tweemaster in Maassluis naar museum Boijmans Van Beuningen geweest.
We hebben beide geweldig genoten, prima georganiseerd en het was voor het eerst in jaren dat ze weer in een museum was.
Prima initiatief, ga zo door!
ZONNEBLOEM AFD. JOSEPH / ROOSENDAAL
maandag 08 october 2018
20 augustus met 20 gasten van onze afdeling en 10 vrijwilligers naar Openluchtmuseum in Arnhem geweest. De busreis er naar toe was zeer gezellig en de rondleiding met gids in het park de koffie en de lunch waren geweldig.
Bedankt voor deze prachtige dag die onze gasten hebben mogen meemaken, Met dank aan de Bank Giroloterij. Hopelijk gaan ze hier nog jaren mee door.
Louisa Benders / Munstergeleen
vrijdag 28 september 2018
Namens de KBO Munstergeleen, hartelijk dank voor de mooie dag met de museum plus bus naar het Noordbrabants museum in Den Bosch.
Betty Dijkstra-Visser / Munstergeleen
dinsdag 25 september 2018
Met de museum plus bus vandaag 25-09-'18 naar het Brabants museum in den Bosch geweest. Een mooie dag mede door een hartelijke gastvrouw en een deskundige chauffeuse. We hebben genoten! Voor herhaling vatbaar! BEDANKT!
Totaal: 192, getoond: 41 - 50
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters