Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Welzijn Lansingerland / Bleiswijk
dinsdag 18 december 2018
Wij hebben genoten van het uitje naar het Cobra Museum. Hoewel de temperatuur laag was en de wind aardig van zich liet spreken had men er geen last van. De bus was keurig op tijd zodat een ieder lekker warm en uit wind kon gaan zitten. Nadat de gastvrouw en de chauffeur zich hadden voorgesteld en de dag doorgesproken hadden werd de reis gestart. Na de koffie 3 enthousiaste gidsen die de deelnemers uitleg gaven van wat er te zien was en ze aanspoorden om goed te kijken naar wat men zag. De lunch voedzaam en lekker en dan daarna nog gelegenheid om zelf de rest van het museum te bekijken.

Namens de deelnemers wil ik u als organisatie bedanken voor deze leuke en fijne dag. Zoals wij de dag ervaren hebben gunnen we dat aan alle 70 plussers van Nederland.
KBO Ravenstein
maandag 17 december 2018
We hebben een hele leuke dag met de Museum Plus Bus gehad. Vooral de mensen die rolstoel en rollator gebonden zijn, vonden het helemaal geweldig. Altijd graag naar het Rijksmuseum willen gaan, maar hoe? En nu was er de gelegenheid, top! Ze hebben genoten en dat was de bedoeling. De chauffeur Henri heeft ons netjes heen en terug gebracht en gastheer Peter heeft ons goed begeleid. We willen u en de Bank Giro Loterij heel hartelijk danken voor deze dag.
KBO / Aalten
vrijdag 14 december 2018
Gisteren mochten we de prijs verzilveren, die we hadden gewonnen met de verhalenwedstrijd en hebben we een bezoek gebracht aan het Noordbrabants Museum. Het is een prachtige dag geworden.

Alles werkte mee, het weer, iedereen was op tijd, geen files onderweg, een gezellige chauffeur Arjan en begeleidster Hannie, het kon niet beter.

De koffie en de echte Bossche bol bij de ontvangst was heerlijk. De rondleiding door het museum was mede door de enthousiaste gids erg interessant en had wat ons betreft best nog wel wat langer mogen duren.

De lunch was ook keurig verzorgd.
Kortom, het is een dag geweest met geen enkele wanklank. We willen u als organisatie van harte bedanken voor deze prachtige dag.
Senioren De Rots / Amsterdam
vrijdag 14 december 2018
Wij hebben een prachtige dag gehad in het Gemeentelijk Museum van Den Haag. Wij zijn uw organisatie zeer erkentelijk voor de mogelijkheid die ons geboden is om deze dagexcursie te maken.

Onze speciale dank gaat ook uit naar onze gastvrouw, Barbara, die ons op vriendelijke manier begeleid heeft. Ook Jorine de chauffeur willen wij bedanken voor de professionele manier waarop zij ons gezelschap heeft gereden.
Zonnebloem Lochem/Laren
donderdag 13 december 2018
We zijn naar het Drents Museum in Assen geweest. Een geweldige dag met leuke chauffeur en begeleider. Iedereen heeft genoten van de busreis en de mooie herfstkleuren. Maar ook van het museum, de prima uitleg en rondgang.

Wij willen jullie heel hartelijk danken hiervoor en hopen dat wij spoedig weer ingeloot zullen worden, zodat er weer veel mensen kunnen genieten, die niet zelfstandig kunnen reizen.
Zonnebloem Ulst / Ulst
donderdag 13 december 2018
We hebben een fantastische dag gehad naar het Kröller-Müller museum, dankzij jullie organisatie. Iedereen heeft volop genoten en alles was prima geregeld! We hebben alleen maar lovende reacties gehoord van onze gasten. We hadden natuurlijk ook geluk met het prachtige weer. Mooie omgeving de Veluwe en dan de zon door die prachtige herfstkleuren. Ook de lunch was heerlijk , zelfgemaakte soep en heerlijk belegde broodjes. Een topdag!!! Nogmaals hartelijk dank en we zullen nog lang nagenieten van dit bijzondere uitje.
Zonnebloem Lingewaal / Spijk
maandag 10 december 2018
We zijn op stap geweest met jullie Museum Plus Bus. De chauffeur en gastheer hebben onze gasten een geweldige dag bezorgd; ze waren heel behulpzaam en meedenkend.

Het Gemeentemuseum in Den Haag vond men een “eye opener” en vooral de fijne rondleiding met geluid werd door allen zeer gewaardeerd. De lunch smaakte goed en was prima geregeld. Namens onze afdeling heel hartelijk dank voor de geboden mogelijkheid.
G. Evers / Nieuwegein
maandag 29 october 2018
Afgelopen vrijdag met bewoners van ZorgSpectrum Locatie Vreeswijk en wijkbewoners naar het Cobra Museum in Amstelveen geweest. Wat heeft iedereen genoten! Dit kwam mede door Jo, onze chauffeuse en Ria, onze begeleidster. Zij maakten er samen een onvergetelijke dag van. Bedankt!
Trudy Zomer (Zonnebloem Cothen/Langbroek / COTHEN
dinsdag 23 october 2018
Onder bezielende leiding van Gerard, onze begeleider van deze dag, vertrok de bus rond 10 richting Rotterdam.
Na de koffie stonden drie gidsen voor ons klaar voor een rondleiding door het museum.

Er was met name veel belangstelling voor de tentoonstelling van Rubens met het grootste overzicht van zijn olieverfschetsen.

Na een heerlijke lunch was er nog gelegenheid om op eigen gelegenheid door het museum te struinen. Om 15 uur vertrok de bus weer richting Cothen. Nadat er een groepsfoto gemaakt was ging iedereen intens tevreden huiswaarts en zullen zeker nagenieten van dit bijzondere uitje!
Jan / Goes
vrijdag 12 october 2018
Gisteren met mijn moeder die in een rolstoel zit in verzorgingshuis De Tweemaster in Maassluis naar museum Boijmans Van Beuningen geweest.
We hebben beide geweldig genoten, prima georganiseerd en het was voor het eerst in jaren dat ze weer in een museum was.
Prima initiatief, ga zo door!
Totaal: 198, getoond: 41 - 50
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters