Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Stichting Welzijn / Diemen
vrijdag 01 februari 2019
Donderdag 31-01-2019 als begeleider mee geweest met de bus naar Den Haag. Een fijne dag voor de ouderen. Genoten. Dank aan de organisatie en de gastvrouw en de chauffeur die alles in goede lijnen hebben uitgevoerd. Hulde.
Katholiek Vrouwengilde / Boekel
donderdag 31 januari 2019
Graag willen wij jullie hartelijk bedanken voor de mooie dag die we in januari hebben mogen meemaken. Dankzij jullie inzet en fantastische begeleider Martin en chauffeur Rob, hebben veel leden van onze vereniging een mooie dag mogen beleven. We hebben veel enthousiaste reacties gehad en zijn jullie erg dankbaar dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.
Jack Kramer / Velsen
donderdag 24 januari 2019
Wij hebben gisteren met 37 gasten van de Bloem-, Heem- en Zeestroom een bezoek gebracht aan het Vincent van Gogh Museum. We werden opgehaald door een heerlijk verwarmde bus en een hele fijne chauffer die ons veilig tot op de stoep van het Museum bracht. Na een bakje koffie en een lunch (hele kleine eigen bijdrage) werd de groep in drieën verdeeld en kregen we allen een heel deskundige en onvermoeibare gids die ons alle in- en outs van de collectie en schilder gaf. Vervolgens werden we weer terug gebracht naar onze opstapplaats.

UITSTEKEND georganiseerde dagje uit. DANK U ALLEN Museum Plus Bus!!!!
Marja Grolman / Halfweg
dinsdag 22 januari 2019
Dinsdag 22 januari zijn wij met 41 bewoners van de aanleunwoningen, dagopvang en onze oudere vrijwilligers naar het Cobra museum in Amstelveen geweest. Geweldige begeleiding van de gastvrouw, de chauffeur en de medewerkers en gidsen van het museum. Namens ons allen heel Hartelijk Dank.
KBO/PCOB / Axel
donderdag 17 januari 2019
Vanuit Axel reden we in Rotterdam bij Museum Boijmans-van Beuningen. Alle lof voor onze fantastische chauffeur Dick en onze begeleiders. Mede dank zij hen was het een zeer geslaagde dag.

Voor onze mensen is het niet altijd gemakkelijk om een museum te bezoeken, gezien de afstand helemaal vanuit Zeeuws Vlaanderen. Onze leden zijn tenslotte allen bejaarden, en het oudste lid dat mee is geweest was 86 jaar. Ook de ontvangst in het museum met koffie-thee en de lunch ’s middags was zeer goed verzorgd.

U hebt met uw Museum Plus Bus deze mensen een onvergetelijk dag bezorgd.
Dawied / Amstelveen
dinsdag 08 januari 2019
Vandaag een hele leuke en interessante dag gehad in het Joods historisch Museum in Amsterdam. Omdat ik door een beperking wegens autisme moeilijk zelfstandig kan reizen, was dit bezoek met de Museum Plus Bus een uitkomst om weer eens een museum te kunnen bezoeken. De overige deelnemers waren flink ouder dan ik en dat resulteerde in interessante verhalen over belevenissen in de oorlogstijd. Alles was prima verzorgt en ik hoop dat ik nog eens mee mag.
Woonzorgcentrum / Pijnacker
maandag 07 januari 2019
Ons woonzorgcentrum is met een groep bejaarden naar het Cobramuseum geweest met uw bus. Dit was werkelijk prima verzorgd en wij zijn heel bij met zo’n leuke dag. Het Cobramuseum is erg ruim en niet zo groot, dus voor bejaarden in rolstoelen is dit erg prettig en wij hebben veel geleerd van de gids over de Cobragroep.

Bij onze groep was een blinde en een slechtziende persoon mee en die hebben erg genoten maar in sommige musea zijn speciale rondleidingen voor zulke mensen dus dat willen zij ook nog wel eens meemaken.

Hartelijk dank voor de fijne dag.
Welzijn West Betuwe / Geldermalsen
woendag 02 januari 2019
Wat hebben onze mensen een fantastische dag gehad naar het Hermitage Amsterdam . De mensen raken niet uitgesproken over het reisje. Nu is het voor mensen van het 'platteland' sowieso bijzonder om een grote stad zoals Amsterdam te bezoeken. De busrit op zich is al een attractie. Verder hebben we diverse mails en reacties op social media ontvangen van deelnemers aan de rit en iedereen is blij en dankbaar.

We willen jullie namens al die mensen heel hartelijk danken voor dit mooie initiatief.
PCOB / Etten-Leur
donderdag 20 december 2018
Hierbij wil ik u laten weten dat onze leden van de PCOB Etten-Leur een geslaagd bezoek hebben gebracht aan Museum Boijmans van Beuningen. Zij hebben genoten van deze dag. Voor veel oud-Rotterdammers was het ook leuk weer eens in hun geboortestad te komen.

Daarom dank aan uw organisatie, de BankGiroLoterij, de chauffeur en de reisleider. Deze laatste twee hebben de reis probleemloos laten verlopen.
Ouderengroep Stimenz / Apeldoorn
woendag 19 december 2018
We willen Museum Plus Bus hartelijk danken voor het dagje uit die wij met onze ouderen mochten beleven. Het was een geweldig leuke dag!

We werden in het museum Boijmans van Beuningen hartelijk ontvangen en er werd aandachtig geluisterd naar de verhalen van de gids over de diverse schilderijen. Moe maar voldaan hebben wij onze ouderen weer heelhuids terug kunnen brengen.

Een fantastische initiatief van de Bankgiro Loterij waarvoor nogmaals hartelijk dank!
Totaal: 198, getoond: 31 - 40
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters