Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Jan Brok / Tilburg
zaterdag 11 november 2017
Gisteren, 10 november 2017, naar Rijksmuseum geweest met de museum plus bus. Dank.
Buurtzorg Oegstgeest team 1 / Oegstgeest
vrijdag 27 october 2017
Van Buurtzorg Oegstgeest team 1

Vandaag hebben wij samen met onze cliënten een super leuke dag gehad.
Wij zijn opgehaald door de Museum Plus Bus. Na een leuke rit zijn we afgezet bij het Joods Historisch Museum. Na een kopje koffie kregen we een rondleiding door het museum. Dit alles hebben we afgesloten met een heerlijke lunch. Nadat we nog op eigen gelegenheid rond hebben gekeken in het museum, werden we door de Museum Plus Bus weer thuis gebracht. We hadden een gastvrouw die ons heel de dag begeleidde en een chauffeur voor wie niets te veel was. Die onze cliënten op een snelle manier in de bus hielp, de rollators en rolstoelen in het ruim zette en ons onderweg nog leuke dingen vertelde.
De cliënten hebben met volle teugen genoten.
Dit werd ons geschonken door de Bank Giro loterij, alleen de lunch was voor eigen rekening.
Hartelijk bedankt!
Gerda Coppes / Berharen
woendag 11 october 2017
10 Oktober zijn wij met onze KBO met de museumplusbus naar museum TwentseWelle
geweest.
WIj hebben 'n erg leuke dag gehad.Aardige gidsen ,gastvrouw en chauffeur.
Wij vonden het museum erg mooi.
Sonja Haven / Oss
donderdag 07 september 2017
4 september 2017 hebben wij een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum in Amsterdam. Wij, bewoners, bezoekers & vrijwilligers van serviceflat Sterrebos Oss, zijn jullie zeer erkentelijk voor deze mooie dag. De lunch in de nabij gelegen brasserie Zuiderbad was goed verzorgd. Ik mag zeggen dat iedereen erg heeft genoten!
Fien van Es / Vorstenbosch
donderdag 27 juli 2017
Vandaag met gasten van de Zonnebloem afd Heeswijk-Dinther-Loosbroek-Vorstenbosch een bezoek gebracht aan het Kröller Möllermuseum. We hebben erg genoten. Wij willen jullie hartelijk danken voor de geweldig, verzorgde dag.
Een pluim voor de organisatie!!!!!!
Mientje van Venrooij / Heeswijk-Dinther
donderdag 27 juli 2017
Vandaag met de MuseumPlusbus naar het Kroller Muller museum in Otterlo geweest met gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem, afd. Heeswijk-Dinther-Loosbroek-Vorstenbosch.
De gasten hebben genoten van het tochtje door het park, de rondleiding door uitstekende gidsen en lunch. Door de goede zorgen van chauffeur Henry en gids Ben was dit een dag met een "gouden" randje.
Ook dank aan Dieuwertje en Sander van het kantoor die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt. Wij houden ons aanbevolen voor een volgend museumbezoek.
Corrie Antonissen KBO BREDA / Breda
zondag 19 maart 2017
wij HEBBEN HEERLIJK GENOTEN VAN EEN MOOIE TOUR Amsterdam EN HET COBRA museum.
voor HERHALING VATBAAR

Mieke Willems / Dommelen
woendag 22 februari 2017
Met de bus naar de Hermitage in Amsterdam,een geweldige mooie dag .Bedankt voor herhaling vatbaar.
Marie-Jan van Hout- van Rooij / 's-Hertogenbosch
maandag 13 februari 2017
Vandaag 13 februari hebben wij een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum dankzij uw organisatie en tot stand gebracht door De BankGiro Loterij. Wij, gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, afd. Groot-West 's-Hertogenbosch, willen u heel hartelijk danken voor de mooie dag en de geweldige ondersteuning van de medewerkers van de MuseumPlusbus. We hebben genoten! Wij hopen dat deze geweldige activiteit er nog jaren zal zijn voor onze ouderen. Nogmaals hartelijk dank!
Hans Tielemans / Bakel
vrijdag 03 februari 2017
Op 2 februari met de Museum Plus Bus, aangevraagd door de KBO Bakel, naar het Joods Historisch Museum in Amsterdam geweest. Dit perfect georganiseerde uitstapje was voor diverse Bakelse bewoners een welkome afwisseling van hun dagelijkse beslommeringen. Compliment voor de bus, chauffeur en de begeleiding en natuurlijk de gidsen in het interessante museum. Wanneer de gelegenheid zich voordoet voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals hartelijk dank.
Totaal: 147, getoond: 31 - 40
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters