Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Woonzorgcentrum / Pijnacker
maandag 07 januari 2019
Ons woonzorgcentrum is met een groep bejaarden naar het Cobramuseum geweest met uw bus. Dit was werkelijk prima verzorgd en wij zijn heel bij met zo’n leuke dag. Het Cobramuseum is erg ruim en niet zo groot, dus voor bejaarden in rolstoelen is dit erg prettig en wij hebben veel geleerd van de gids over de Cobragroep.

Bij onze groep was een blinde en een slechtziende persoon mee en die hebben erg genoten maar in sommige musea zijn speciale rondleidingen voor zulke mensen dus dat willen zij ook nog wel eens meemaken.

Hartelijk dank voor de fijne dag.
Welzijn West Betuwe / Geldermalsen
woendag 02 januari 2019
Wat hebben onze mensen een fantastische dag gehad naar het Hermitage Amsterdam . De mensen raken niet uitgesproken over het reisje. Nu is het voor mensen van het 'platteland' sowieso bijzonder om een grote stad zoals Amsterdam te bezoeken. De busrit op zich is al een attractie. Verder hebben we diverse mails en reacties op social media ontvangen van deelnemers aan de rit en iedereen is blij en dankbaar.

We willen jullie namens al die mensen heel hartelijk danken voor dit mooie initiatief.
PCOB / Etten-Leur
donderdag 20 december 2018
Hierbij wil ik u laten weten dat onze leden van de PCOB Etten-Leur een geslaagd bezoek hebben gebracht aan Museum Boijmans van Beuningen. Zij hebben genoten van deze dag. Voor veel oud-Rotterdammers was het ook leuk weer eens in hun geboortestad te komen.

Daarom dank aan uw organisatie, de BankGiroLoterij, de chauffeur en de reisleider. Deze laatste twee hebben de reis probleemloos laten verlopen.
Ouderengroep Stimenz / Apeldoorn
woendag 19 december 2018
We willen Museum Plus Bus hartelijk danken voor het dagje uit die wij met onze ouderen mochten beleven. Het was een geweldig leuke dag!

We werden in het museum Boijmans van Beuningen hartelijk ontvangen en er werd aandachtig geluisterd naar de verhalen van de gids over de diverse schilderijen. Moe maar voldaan hebben wij onze ouderen weer heelhuids terug kunnen brengen.

Een fantastische initiatief van de Bankgiro Loterij waarvoor nogmaals hartelijk dank!
Welzijn Lansingerland / Bleiswijk
dinsdag 18 december 2018
Wij hebben genoten van het uitje naar het Cobra Museum. Hoewel de temperatuur laag was en de wind aardig van zich liet spreken had men er geen last van. De bus was keurig op tijd zodat een ieder lekker warm en uit wind kon gaan zitten. Nadat de gastvrouw en de chauffeur zich hadden voorgesteld en de dag doorgesproken hadden werd de reis gestart. Na de koffie 3 enthousiaste gidsen die de deelnemers uitleg gaven van wat er te zien was en ze aanspoorden om goed te kijken naar wat men zag. De lunch voedzaam en lekker en dan daarna nog gelegenheid om zelf de rest van het museum te bekijken.

Namens de deelnemers wil ik u als organisatie bedanken voor deze leuke en fijne dag. Zoals wij de dag ervaren hebben gunnen we dat aan alle 70 plussers van Nederland.
KBO Ravenstein
maandag 17 december 2018
We hebben een hele leuke dag met de Museum Plus Bus gehad. Vooral de mensen die rolstoel en rollator gebonden zijn, vonden het helemaal geweldig. Altijd graag naar het Rijksmuseum willen gaan, maar hoe? En nu was er de gelegenheid, top! Ze hebben genoten en dat was de bedoeling. De chauffeur Henri heeft ons netjes heen en terug gebracht en gastheer Peter heeft ons goed begeleid. We willen u en de Bank Giro Loterij heel hartelijk danken voor deze dag.
KBO / Aalten
vrijdag 14 december 2018
Gisteren mochten we de prijs verzilveren, die we hadden gewonnen met de verhalenwedstrijd en hebben we een bezoek gebracht aan het Noordbrabants Museum. Het is een prachtige dag geworden.

Alles werkte mee, het weer, iedereen was op tijd, geen files onderweg, een gezellige chauffeur Arjan en begeleidster Hannie, het kon niet beter.

De koffie en de echte Bossche bol bij de ontvangst was heerlijk. De rondleiding door het museum was mede door de enthousiaste gids erg interessant en had wat ons betreft best nog wel wat langer mogen duren.

De lunch was ook keurig verzorgd.
Kortom, het is een dag geweest met geen enkele wanklank. We willen u als organisatie van harte bedanken voor deze prachtige dag.
Senioren De Rots / Amsterdam
vrijdag 14 december 2018
Wij hebben een prachtige dag gehad in het Gemeentelijk Museum van Den Haag. Wij zijn uw organisatie zeer erkentelijk voor de mogelijkheid die ons geboden is om deze dagexcursie te maken.

Onze speciale dank gaat ook uit naar onze gastvrouw, Barbara, die ons op vriendelijke manier begeleid heeft. Ook Jorine de chauffeur willen wij bedanken voor de professionele manier waarop zij ons gezelschap heeft gereden.
Zonnebloem Lochem/Laren
donderdag 13 december 2018
We zijn naar het Drents Museum in Assen geweest. Een geweldige dag met leuke chauffeur en begeleider. Iedereen heeft genoten van de busreis en de mooie herfstkleuren. Maar ook van het museum, de prima uitleg en rondgang.

Wij willen jullie heel hartelijk danken hiervoor en hopen dat wij spoedig weer ingeloot zullen worden, zodat er weer veel mensen kunnen genieten, die niet zelfstandig kunnen reizen.
Zonnebloem Ulst / Ulst
donderdag 13 december 2018
We hebben een fantastische dag gehad naar het Kröller-Müller museum, dankzij jullie organisatie. Iedereen heeft volop genoten en alles was prima geregeld! We hebben alleen maar lovende reacties gehoord van onze gasten. We hadden natuurlijk ook geluk met het prachtige weer. Mooie omgeving de Veluwe en dan de zon door die prachtige herfstkleuren. Ook de lunch was heerlijk , zelfgemaakte soep en heerlijk belegde broodjes. Een topdag!!! Nogmaals hartelijk dank en we zullen nog lang nagenieten van dit bijzondere uitje.
Totaal: 188, getoond: 31 - 40
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters