Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Zonnebloem Korvel / Tilburg
maandag 11 februari 2019
Bij deze wil ik de organisatie heel HARTELIJK BEDANKEN uit naam van onze gasten en vrijwilligers.
Wij hebben een geweldige dag gehad, er waren gasten die zeiden 'dit is een dag met een gouden randje daar kunnen we weer even op teren'. Dat is toch fijn te horen voor ons als afdeling maar ook voor jullie.

We waren met Rob en Martin op pad een fijn team , rustige chauffeur en Martin vertelde onderweg wat er te zien was.
Goede uitleg waarom we in groepjes werden ingedeeld, goed begeleid naar het lunch adres.
Zeer behulpzaam, beide heren, niets was hun te veel. Rondleiding in het Rijksmuseum ook heel prettig. Je ziet hele andere dingen als zij vertellen!
Nel van der Ven / Aalsmeer
donderdag 07 februari 2019
Gisteren genoten van ons bezoek aan het Kröller-Müller museum. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een fijne chauffeuse en gastheer Wil.
Heel hartelijk bedankt voor deze fijne dag.
OVAK Groep / Alsmeer
donderdag 07 februari 2019
Ik wil graag laten weten, dat de OVAK groep een fantastische dag heeft gehad, ondanks het regenachtige weer.

Dankzij de geweldige chauffeuse en de zeer attente gids, de heer Wil van Leen, was deze dag een groot succes. Zij waren bijzonder gezellig, behulpzaam en onderweg ook veel informatie gegeven. De koffie en de lunch in het museum restaurant waren ook prima verzorgd.

Een dag als deze is voor herhaling vatbaar!
Namens de gehele groep hartelijk bedankt en een compliment voor de organisatie!!

Zonnebloem - Spaarndam
dinsdag 05 februari 2019
Vandaag gaan wij met de Museum Plus Bus (gesponsord door de BankGiro loterij) naar het Kröller Müller Museum, gelegen in het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe. Het Kröller Müller Museum is het levenswerk van Helene Kröller Müller. Tussen 1907 en 1922 koopt zij samen met haar man Anton Kröller bijna 11.500 kunstwerken aan. Daarmee is haar verzameling een van de grootste privécollecties van de 20ste eeuw.
Als ik vrijdagochtend naar buiten kijk word ik verrast door een prachtige witte wereld, wat mooi!
Om ca. 8.30 uur komt de mooie Museum Plus Bus voorrijden aan de Ringweg om dan iets na negenen met 43 verwachtingsvolle reizigers Spaarndam via Zijkanaal C te verlaten. Daar gaan we, dankzij sneeuwval in de nacht een prachtige tocht naar Otterlo. Onderweg wordt door Dick, onze chauffeur, en Barbara, onze gastvrouw, al het een en ander verteld over het museum en wat onderweg te zien is. Omdat we aan de vroege kant zijn als we de poorten van het Park De Hoge Veluwe binnenrijden, worden we getrakteerd op een rondrit door het prachtig besneeuwde park, waarbij ook de nieuwsgierige herten zich even laten zien.
Na de koffie met een Veluws verleidertje worden we in drie groepen rondgeleid door het prachtige museum. Het museum wordt wel het tweede huis van Vincent van Gogh genoemd, dus veel werken van zijn hand. Verder zijn ook werken te zien van o.a. Monet, Seurat, Picasso, Mondriaan en vele anderen. En niet te vergeten de prachtige beeldentuin, waarvoor deze dag helaas niet geschikt was om die te bewonderen.
Vervolgens wordt ons een heerlijke lunch voorgeschoteld door Museumrestaurant Monsieur Jacques. Daarna is er nog wat tijd om zelf rond te kijken en al dan niet in de Museumwinkel een leuke herinnering aan deze mooie dag aan te schaffen.
En terug in de bus een dutje doen… welnee, er wordt nog volop nagepraat, gelachen en elkaars cadeautjes bekeken. Het was een super dag.
Stichting Welzijn / Diemen
vrijdag 01 februari 2019
Donderdag 31-01-2019 als begeleider mee geweest met de bus naar Den Haag. Een fijne dag voor de ouderen. Genoten. Dank aan de organisatie en de gastvrouw en de chauffeur die alles in goede lijnen hebben uitgevoerd. Hulde.
Katholiek Vrouwengilde / Boekel
donderdag 31 januari 2019
Graag willen wij jullie hartelijk bedanken voor de mooie dag die we in januari hebben mogen meemaken. Dankzij jullie inzet en fantastische begeleider Martin en chauffeur Rob, hebben veel leden van onze vereniging een mooie dag mogen beleven. We hebben veel enthousiaste reacties gehad en zijn jullie erg dankbaar dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.
Jack Kramer / Velsen
donderdag 24 januari 2019
Wij hebben gisteren met 37 gasten van de Bloem-, Heem- en Zeestroom een bezoek gebracht aan het Vincent van Gogh Museum. We werden opgehaald door een heerlijk verwarmde bus en een hele fijne chauffer die ons veilig tot op de stoep van het Museum bracht. Na een bakje koffie en een lunch (hele kleine eigen bijdrage) werd de groep in drieën verdeeld en kregen we allen een heel deskundige en onvermoeibare gids die ons alle in- en outs van de collectie en schilder gaf. Vervolgens werden we weer terug gebracht naar onze opstapplaats.

UITSTEKEND georganiseerde dagje uit. DANK U ALLEN Museum Plus Bus!!!!
Marja Grolman / Halfweg
dinsdag 22 januari 2019
Dinsdag 22 januari zijn wij met 41 bewoners van de aanleunwoningen, dagopvang en onze oudere vrijwilligers naar het Cobra museum in Amstelveen geweest. Geweldige begeleiding van de gastvrouw, de chauffeur en de medewerkers en gidsen van het museum. Namens ons allen heel Hartelijk Dank.
KBO/PCOB / Axel
donderdag 17 januari 2019
Vanuit Axel reden we in Rotterdam bij Museum Boijmans-van Beuningen. Alle lof voor onze fantastische chauffeur Dick en onze begeleiders. Mede dank zij hen was het een zeer geslaagde dag.

Voor onze mensen is het niet altijd gemakkelijk om een museum te bezoeken, gezien de afstand helemaal vanuit Zeeuws Vlaanderen. Onze leden zijn tenslotte allen bejaarden, en het oudste lid dat mee is geweest was 86 jaar. Ook de ontvangst in het museum met koffie-thee en de lunch ’s middags was zeer goed verzorgd.

U hebt met uw Museum Plus Bus deze mensen een onvergetelijk dag bezorgd.
Dawied / Amstelveen
dinsdag 08 januari 2019
Vandaag een hele leuke en interessante dag gehad in het Joods historisch Museum in Amsterdam. Omdat ik door een beperking wegens autisme moeilijk zelfstandig kan reizen, was dit bezoek met de Museum Plus Bus een uitkomst om weer eens een museum te kunnen bezoeken. De overige deelnemers waren flink ouder dan ik en dat resulteerde in interessante verhalen over belevenissen in de oorlogstijd. Alles was prima verzorgt en ik hoop dat ik nog eens mee mag.
Totaal: 188, getoond: 21 - 30
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters