Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Marthe Willink / 's Hertogenbosch
donderdag 15 februari 2018
13 februari 2018 genoten van Kröller Müller museum.
Prachtige dag beleefd en weer iets bijgeleerd!
Namens Zonnebloem Maaspoort, 's Hertogenbosch
Jan Verhoeven / Den Bosch
woendag 14 februari 2018
13 februari 2018 naar het Kroller Muller museum geweest met de Zonnebloem gasten van de afdeling Den Bosch Maaspoort. De ontvangst met koffie was prima. Door de rondleiding kregen we een beter inzicht in de schilderijen.
G.prins / 'S-Hertogenbosch
dinsdag 13 februari 2018
Wij hebben vandaag genoten met het uitstapje met de bus naar het Kröler-Müller museum zeer goed verzorgd prima chauffeur in een gloednieuwe bus ,hartelijk dank Vrijwilliger Zonnebloem Maaspoort
Tonny van Velzen / Krimpen a/d Ijssel
donderdag 01 februari 2018
Wij zijn 25 jan.2018 naar kroller muller geweest met de Museum Plus Bus Grandioos .
We werden met een hele mooie bus opgehaald nog extra rondje park gehad .
Goede rondleiding gratis en ook entree .
De chauffeur wist ook heel veel over de Fam. te vertellen.
A.C.M. Dudink - Manshanden / Wervershoof
woendag 27 december 2017
Maandag 27-11-2017 Hermitage Amsterdam.
Genoten van de fijne dag naar Museum Hermitage in Amsterdam maar zeer teleurstellend dat het toilet in de bus niet open mocht. Ik ben een vrouw van 67 maar door de kwaal aan mijn darmen kan ik niet met het openbaar vervoer reizen en ben ik aangewezen op bussen met een toilet aan boord veelal aangeboden door een ouderen organisatie. Het is deze keer gelukkig goed gegaan maar ik weet niet of ik volgend jaar weer mee kan. Heel jammer. Een gemiste kans.
Els Hooning / Den Haag
vrijdag 15 december 2017
Mede door de leuke verhalen van de buschauffeur en de fijne begeleiding van gastheer Wil was het een heel geslaagd museumuitje naar het Cobramuseum. Twee mensen waren zelfs voor het eerst in een museum. Namens onze wijkbewoners MuseumPlusBus hartelijk dank!!!
Toon de Rooij / Nuenen
woendag 29 november 2017
Op dinsdag 28 november jl hebben 41 bewoners van verzorgingshuis de Akkers en bewoners van Senioren complex Jo van Dijkhof uit Nuenen een fantastische dag beleefd.
Via de organisatie "MuseumPlusBus" en gesponsord door de Bank Giro Loterij hebben we een bezoek gebracht aan de Hermitage in Amsterdam. Na een voorspoedige reis vanuit Nuenen smaakte bij aankomst het kopje koffie voortreffelijk. Na de deskundige rondleiding langs de Hollandse Meesters; de prima lunch in het museum restaurant konden de bezoekers nog vrij door het museum kijken. Een geweldige ervaring voor veel van onze deelnemers, mede ook omdat een groot aantal voor de eerste keer op bezoek waren in de Hermitage. Heel sympathiek is dan ook dat Dieuwertje en Sander zich nog even kwamen overtuigen of alles naar wens was. Heel bijzonder!!
Na een voorspoedige terugreis was iedereen uiterst voldaan en enthousiast, en hopende op een volgende gelegenheid om weer met de MuseumPlusBus mee te mogen.
Namens de Nuenense Senioren uit de Akkers en Jo van Dijkhof en namens een dankbaar bestuur van de Stichting "Vrienden van de Akkers/Jo van Dijkhof" wil ik bijzonder dank zeggen aan de organisatie MuseumPlusBus en aan de BankGiroLoterij.
Toon de Rooij, voorzitter
Mia Hölsgens-Snijders / Heythuysen
vrijdag 17 november 2017
Vandaag voor de derde keer met de Museumbus een uitstapje gemaakt. Geweldig genoten in het Cobra-Museum te Amstelveen. Ik hoop dat de Museumbus nog lang blijft rijden.
Seniorenvereniging Heythuysen / Heythuysen
vrijdag 17 november 2017
Wat een fijn georganiseerde reis vanuit midden- Limburg perfect georganiseerd. Zeer veel dank namens de deelnemers.!!!
Ans van Roermund / Capelle a.d. IJssel
woendag 15 november 2017
Na een aantal aanmeldpogingen was het dit jaar gelukt om met onze Zonnebloemafdeling een keer mee te kunnen met de Museumplusbus, met als bestemming het Kröller Müller museum.

Op 2 november om half 9 stond hij al gereed aan de Kerklaan en kon het instappen beginnen. Naast uiteraard een chauffeur stelde de organisatie ook een gids ter beschikking, die ons de hele dag zou begeleiden. We hadden een flinke rit voor de boeg, maar met het herfstzonnetje erbij viel er onderweg genoeg te zien. Met maar een klein beetje file arriveerden we in het park de Hoge Veluwe, waar we eerst nog een prachtige rondrit kregen, waarbij de chauffeur geanimeerd vertelde over de omgeving en het ontstaan van jachtslot St.Hubertus. De zon toverde de mooiste herfstkleuren in dit bosrijke park, echt genieten!

Daarna mochten we het museum in waar de koffie al klaar stond. Erbij kregen we een lokale specialiteit geserveerd: een Veluws Verleidertje. Een heerlijk kaneelbroodje gevuld met room en noten mmmm. Toen de inwendige mens versterkt was werden we in 3 groepen verdeeld en onder leiding van een gids begon de rondleiding. Absoluut hoogtepunt hierbij waren de Van Goghs. Prachtig om deze wereldberoemde werken nu eens in het echt te zien, mét het verhaal erachter.

Na de rondleiding konden we zo aanschuiven voor de lunch, een warme kop tomatensoep en overheerlijke broodjes.Dat ging er wel in! Met elkaar eten is toch zoveel gezelliger dan alleen. Gelukkig bleef er daarna ook nog tijd over om zelf wat rond te kijken bij de kunstwerken en in het winkeltje.

Om kwart voor 3 reed de bus weer voor om ons terug te brengen naar Capelle. Het verkeer zat mee, zodat we nagenoeg filevrij weer thuiskwamen. Het was een lange dag, maar zeer de moeite waard. Blije gezichten en lieve woorden bij het uitstappen waren onze dank.

Hopelijk mogen we volgend jaar weer mee met de Museumplusbus!
Totaal: 147, getoond: 21 - 30
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters