Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Sint Jozefklooster / Schijndel
woendag 27 februari 2019
Wat hebben wij maandag genoten van het Rijksmuseum! Het was een uitstapje zoals we in lange tijd niet hebben gehad. De sfeer was erg goed en het weer was prachtig. En dan niet te vergeten onze begeleiders: Wat een aardige, behulpzame chauffeur en hostess Ineke hadden wij, chapeau! Zij hebben er aan bijgedragen dat het voor ons een onvergetelijke dag was. De rondleiding door het museum was ook een echte aanvulling op ons bezoek.

Ik wil u dan ook namens onze deelneemsters nog een keer heel hartelijk danken voor deze mogelijkheid die u ons geboden hebt.
Zonnebloem / Enkhuizen
maandag 25 februari 2019
Wij willen U als Zonnebloemafdeling Enkhuizen bedanken voor het krijgen van de Museum Plus Bus.
Wij waren in het Joods Historisch Museum en we hebben een prachtige dag gehad met de gasten uit Enkhuizen. En de chauffeur en gastheer waren uitstekend. Hartelijk dank.
Blauwe Reiger / Son en Breughel
maandag 25 februari 2019
We zijn met jullie naar het Cobra Museum geweest. Het was voor de deelnemers de eerste keer, wisten niet van het bestaan hiervan. Het was een groot succes en iedereen heeft genoten en zich verwonderd. Zowel over de organisatie als wel het museum.
Daarvoor hartelijk dank.
Damesvereniging Melick / Melick
maandag 18 februari 2019
Beste medewerkers,

Hartelijk bedankt voor de fijne dag die we met zijn allen weer hebben gehad.
De gastvrijheid van de chauffeur Henri en gastvrouw Ineke maakte de dag compleet. Ineke regelde veel dus had ik het gemakkelijk! En Henri liet nog wat van de Veluwe zien en het Hubertusjachtslot. Dat werd ook erg gewaardeerd. De gidsen in het museum hebben het ook goed gedaan, naar de opmerkingen te horen, de lunch was ook voortreffelijk, dus alles was meer dan goed. Zelfs het verkeer stoorde niet, alles ging op tijd.

Het is zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens!
Vrijwilligerscentrale Amstelland / Amstelveen
vrijdag 15 februari 2019
Wij zijn met de Museum Plus Bus naar het Noordbrabants Museum geweest.
Ik wil u en uw organisatie hartelijk danken voor dit leuke, goed verzorgde uitstapje.
De deelnemers hebben mij verzocht hun dank over te brengen voor deze heerlijke dag.

Ook de begeleider Will en de chauffeur Dick wil ik complimenteren voor hun inzet om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Graag houden wij ons aanbevolen voor nog eens zo’n uitstapje in de toekomst.
Dagbesteding Wimbledon / Amstelveen
maandag 11 februari 2019
Donderdag waren we met onze dagbesteding een dagje naar het Gemeentemuseum in Den Haag.
Alles was perfect geregeld mede dankzij de geweldige assistentie van gastvrouw Annelies.
Onderweg kregen we informatie over de omgeving.
In restaurant Gember stonden de tafels al voor ons gedekt.
Na de lunch wandelden we naar het museum waar we in 3 groepen een interessante rondleiding kregen van 3 zeer bevlogen gidsen.
Wat leuk om zo op een heel andere manier naar de kunstwerken te kijken en er meer achtergrond informatie over te krijgen. Er werden ook meteen rolstoelen van het museum geregeld toen bleek dat het voor sommige deelnemers toch wel heel veel lopen was. Onze cliënten en wij zelf uiteraard ook hebben ontzettend genoten.
Heel erg bedankt voor de fantastische begeleiding van Annelies en de chauffeurs, en voor jullie geduld.
Zonnebloem Korvel / Tilburg
maandag 11 februari 2019
Bij deze wil ik de organisatie heel HARTELIJK BEDANKEN uit naam van onze gasten en vrijwilligers.
Wij hebben een geweldige dag gehad, er waren gasten die zeiden 'dit is een dag met een gouden randje daar kunnen we weer even op teren'. Dat is toch fijn te horen voor ons als afdeling maar ook voor jullie.

We waren met Rob en Martin op pad een fijn team , rustige chauffeur en Martin vertelde onderweg wat er te zien was.
Goede uitleg waarom we in groepjes werden ingedeeld, goed begeleid naar het lunch adres.
Zeer behulpzaam, beide heren, niets was hun te veel. Rondleiding in het Rijksmuseum ook heel prettig. Je ziet hele andere dingen als zij vertellen!
Nel van der Ven / Aalsmeer
donderdag 07 februari 2019
Gisteren genoten van ons bezoek aan het Kröller-Müller museum. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een fijne chauffeuse en gastheer Wil.
Heel hartelijk bedankt voor deze fijne dag.
OVAK Groep / Alsmeer
donderdag 07 februari 2019
Ik wil graag laten weten, dat de OVAK groep een fantastische dag heeft gehad, ondanks het regenachtige weer.

Dankzij de geweldige chauffeuse en de zeer attente gids, de heer Wil van Leen, was deze dag een groot succes. Zij waren bijzonder gezellig, behulpzaam en onderweg ook veel informatie gegeven. De koffie en de lunch in het museum restaurant waren ook prima verzorgd.

Een dag als deze is voor herhaling vatbaar!
Namens de gehele groep hartelijk bedankt en een compliment voor de organisatie!!

Zonnebloem - Spaarndam
dinsdag 05 februari 2019
Vandaag gaan wij met de Museum Plus Bus (gesponsord door de BankGiro loterij) naar het Kröller Müller Museum, gelegen in het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe. Het Kröller Müller Museum is het levenswerk van Helene Kröller Müller. Tussen 1907 en 1922 koopt zij samen met haar man Anton Kröller bijna 11.500 kunstwerken aan. Daarmee is haar verzameling een van de grootste privécollecties van de 20ste eeuw.
Als ik vrijdagochtend naar buiten kijk word ik verrast door een prachtige witte wereld, wat mooi!
Om ca. 8.30 uur komt de mooie Museum Plus Bus voorrijden aan de Ringweg om dan iets na negenen met 43 verwachtingsvolle reizigers Spaarndam via Zijkanaal C te verlaten. Daar gaan we, dankzij sneeuwval in de nacht een prachtige tocht naar Otterlo. Onderweg wordt door Dick, onze chauffeur, en Barbara, onze gastvrouw, al het een en ander verteld over het museum en wat onderweg te zien is. Omdat we aan de vroege kant zijn als we de poorten van het Park De Hoge Veluwe binnenrijden, worden we getrakteerd op een rondrit door het prachtig besneeuwde park, waarbij ook de nieuwsgierige herten zich even laten zien.
Na de koffie met een Veluws verleidertje worden we in drie groepen rondgeleid door het prachtige museum. Het museum wordt wel het tweede huis van Vincent van Gogh genoemd, dus veel werken van zijn hand. Verder zijn ook werken te zien van o.a. Monet, Seurat, Picasso, Mondriaan en vele anderen. En niet te vergeten de prachtige beeldentuin, waarvoor deze dag helaas niet geschikt was om die te bewonderen.
Vervolgens wordt ons een heerlijke lunch voorgeschoteld door Museumrestaurant Monsieur Jacques. Daarna is er nog wat tijd om zelf rond te kijken en al dan niet in de Museumwinkel een leuke herinnering aan deze mooie dag aan te schaffen.
En terug in de bus een dutje doen… welnee, er wordt nog volop nagepraat, gelachen en elkaars cadeautjes bekeken. Het was een super dag.
Totaal: 198, getoond: 21 - 30
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters