Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Bert Brochard (Stichting Vrienden E&E) / Wijk bij Duurstede
woendag 19 juni 2013
Vandaag met het Dagcentrum van het Ewoud & Elisabeth Gasthuis naar het Openlucht Museum in Arnhem geweest.
Het was de eerste keer dat wij gebruik maakten van de diensten van de Museum Plus Bus en het was een geweldige ervaring. Chauffeur Theo en gastheer Henk bedankt voor de prima service. De bewondering van de cliënten ging uit naar chauffeur Henk die in de zeer nauwe straatjes met overal paaltjes zijn grote bus Wijk bij Duurstede veilig uit wist te krijgen. Aan het eind van de dag waren er alleen maar lovende en dankbare woorden te horen.
Erna Broekman / Utrecht
dinsdag 18 juni 2013
Namens 42 ouderen uit Overvecht wil ik u bedanken met ons bezoek aan de Twentse Welle.
Een aanrader om dit museum te bezoeken
De chauffeur Guus en Gastheer Henk hebben ons deze dag heel goed begeleid een pluim voor deze twee heren.
wim storm / utrecht
zondag 16 juni 2013
ik ben vrijdag naar de twentse welle geweest in Enschede.
Het was er gezellig volgend jaar weer.
Els / Hillegom
maandag 27 mei 2013
Wij de Zonnebloem regio Hillegom/Beinsdorp zijn vandaag met de museum plus bus naar Amsterdam geweest wat een geweldige dag eerst de rondrit door Amsterdam met een geweldig commentaar van de chaffeur, een lunch en dan het rijksmuseum. Onze gasten en vrijwilligers gingen tevreden naar huis, dit is voor herhaling vatbaar
Hannie Timmermans / Ridderkerk
vrijdag 24 mei 2013
Lieve mensen wij zijn met het verzorgings-huis DE Wetering uit rotterdam naar het Museum geweest en hebben een mooie dag gehad alles was uit de kunt geregeld ... Chapeau
Anja / Beverwijk
vrijdag 17 mei 2013
Vandaag met de museumplusbus naar Rotterdam geweest, geweldige dag gehad.
Mans en Gré Nijzingh / Dwingeloo
woendag 24 april 2013
Vandaag Woensdag 24 April zijn wij met de Museum Plus Bus, naar museum de Twentse Welle in
Enschede geweest. Het was een hele mooie dag,
namens iedereen van de ANBO heel hartelijk dank.
Ook de chauffeur en de begeleidster heel veel dank.
Dit alles is mogelijk met steun van de Bank Giro Loterij, geweldig.Wij hopen nog een keer mee te kunnen. Groetjes uut mooi Dwingel.


jopie kliphuis / winschoten
vrijdag 12 april 2013
10 april zijn wij met de museum plus bus naar de veluwe geweest naar het kröller-müller museum. ik wil graag iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt.
door de geweldige rondleidster in het museum werd er nog iets extra's aan gegeven. eigenlijk was het veel te kort en hopenlijk mag ik nog een keer weer mee. bedankt.
Rian Mutsaers / Berkel-Enschot
dinsdag 26 maart 2013
Vandaag met de MuseumPlusBus naar Den Haag geweest. Het was een boeiende en leerzame dag. Kundige rondleidingen door de collecties van het Mauritshuis en het Gemeentemuseum en niets dan positieve reacties uit de groep. Willen volgend jaar weer graag mee! Hartelijk dank ook aan de chauffeur en gastheer Geert, die ons op een zeer prettige manier hebben begeleid. En natuurlijk ook dank aan de BankGiroLoterij die dit mogelijk heeft gemaakt.
Hans Busscher
maandag 25 maart 2013

Namens mijn moeder van 87 jaar wil ik jullie bedanken voor de geweldige dag die ze vorige week had met de Museum Plus Bus naar het Kröller-Müller Museum. Ze heeft genoten van de bustocht, de kunst, de koffie met heerlijke appeltaart en de goede lunch.
Totaal: 192, getoond: 161 - 170
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters