Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

De Zonnebloem afdeling Leersum / LEERSUM
vrijdag 28 maart 2014
In februari hebben we met onze gasten een bezoek gebracht aan het Van Gogh Museum. Het was een zeer geslaagde dag, mede door de chauffeur en gastheer op de museum plus bus. Onze gasten hopen nogmaals met u een musum te gaan bezoeken.
Bedankt namens onze gasten
Vrouwen van Nu afd Eck en Wiel / Eck en Wiel
woendag 26 maart 2014
Vandaag een super leuke dag uit gehad naar het Joods Historisch Museum, met de museum plus bus. We hebben ervan genoten HARTELIJK BEDANKT
Mariël (van Nieuwkerk) vd Horst / Den Haag
dinsdag 18 maart 2014
Voor het eerst sinds jaren gezellig een dagje uit met mijn man (88 jaar) met de museumplusbus. In de buurt opgestapt en voor het Van Gogh museum afgezet. Daar kregen we een rondleiding, kopje koffie en een lunch. Allemaal gezellige mensen in de bus plus een geweldige chauffeur en begeleidster. Niet te geloven dat dat kan voor 12,50 euro pp.
Hartelijk dank, ook namens mijn man, mariël
bewonersvereniging IJdoorn / zaandam
donderdag 06 maart 2014
Wij zijn onlangs met alle vrijwilligers van onze seniorenflat naar het Rijkmuseum geweest. Onze dank aan de BankGiroloterij die dit mogelijk hebben gemaakt en aan de heren van de begeleiding. We hebben een geweldige dag gehad.
Hetty Boender / den Haag
woendag 12 februari 2014
afgelopen maandag zijn we met de afd. Loosduinen van de Zonnebloem met uw museumbus naar het
Rijksmuseum in Amsterdam geweest. Het was een erg leuk dagje uit en hebben erg genoten van al het moois. Voor herhaling vatbaar, bedankt!!
L.Molenaar
dinsdag 17 december 2013
op 15 november zijn we met 44 dames en heren naar het vernieuwde Rijkmuseum geweest. de dag zelf werd door iedereen als een cadeautje ervaren. de chauffeur heeft dingen uitgelegd over alles wat we onderweg tegen kwamen (en dat was vanwege een mooie route langs de Vecht erg veel). Namens alle deelnemers bedankt voor deze fijne dag
T. Groot-Rol / Hoogkarspel
dinsdag 03 december 2013
Donderdag 28 nov. 2013 een bezoek gebracht aan het Joods Hist. Museum met jullie bus. Het was een geweldige dag en de begeleiding was prima. Bedankt voor deze dag en we hopen, dat we nog eens de gelegenheid krijgen hier gebruik van te maken. vriendelijke groet
C.Weessies / Oud-Beijerland
vrijdag 29 november 2013
Beste mensen,
Bij deze wil ik graag doorgeven dat ik met onze bewoners van de Open Waard ( verzorgingshuis) uit Oud-Beijerland , een TOP-dag heb gehad gisteren! We hadden een uitje met de museum-plus bus. Met een hele leuke chauffeur die veel vertelde onderweg.
Het museum was prachtig en we hadden een GEWELDIGE gids!!
Fijn dat er zulke uitstapjes zijn voor deze mensen.
Iedereen heeft GENOTEN!
DANK DANK DANK
Hartelijke groeten
Ciska Weessies
C.Weessies / Oud-Beijerland
vrijdag 29 november 2013
Beste mensen,
Bij deze wil ik graag doorgeven dat ik met onze bewoners van de Open Waard ( verzorgingshuis) uit Oud-Beijerland , een TOP-dag heb gehad gisteren, we hadden een uitje met de museum-plus bus. Met een hele leuke chauffeur die veel vertelde onderweg.
Het museum was prachtig en we hadden een GEWELDIGE gids!!
Fijn dat er zulke uitstapjes zijn voor deze mensen.
Iedereen heeft GENOTEN!
DANK DANK DANK
Hartelijke groeten
Ciska Weessies
riet kraak / oud beijerland
donderdag 28 november 2013
graag wil ik U bedanken voor de geweldige dag naar het van Goghmuseum met de museumplusbus
Totaal: 188, getoond: 131 - 140
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters