Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Dinifred Kooiman / Ijmuiden
dinsdag 30 september 2014
Maandag 22 september hebben we met 38 personen volop genoten van ons bezoek aan het Mauritshuis. De organisatie, de chauffeur en de gastheer van de museumplus bus hebben het fantastisch geregeld. We voelden ons verwend, de lunch in Sociëteit de Witte was door de bijzondere locatie ook heel bijzonder, onze hartelijke dank.
Mia Briegoos / Hoogvliet Rotterdam
dinsdag 29 juli 2014
maandag 28 juli
Een hele leuke dag gehad met onze woongroep Oedenvliet naar Amsterdam.
Prima verzorgd door onze begeleider en buschauffeur met kennis van bezienswaardigheden van Amsterdam.
Lunch was ook goed verzorgd.
Museum PlusBus en Bankgiroloterij bedankt.
We gaan graag volgend jaar weer mee.
Doety Nijdam / Veenwouden
woendag 25 juni 2014
Vandaag van uit Friesland met een groep bewoners van Talma Hoeve zorgcentrum naar Amsterdam geweest. We hebben een super dag gehad met de Museum Plus bus. We vonden de ontvangst zowel in de bus als in het museum helemaal top, we kregen een VIP-behandeling mochten zomaar het museum inlopen terwijl er een lange rij voor stond te wachten. Het museum vond iedereen prachtig, het was de reis wel waard. Volgend jaar wil iedereen wel weer mee met de Museum Plusbus, echt de moeite waard.
Marina van der Meulen / Teteringen
woendag 04 juni 2014
Maandag 12 mei 2014 was het zover; we gingen met zn allen naar het Openlucht Museum in Arnhem. We hebben er enorm van genoten, was een bijzondere ervaring voor de clienten van Zuiderhout. Els en Jack willen we hartelijk bedanken voor de goede begeleiding deze dag! En ook de Bankgiro loterij willen we natuurlijk hartelijk bedanken voor deze mogelijkheid. Iedereen heeft van het uitstapje genoten. tot ziens! Marina
Annie Weijs-Meeus / Roosendaal
woendag 21 mei 2014
Graag wil ik alle medewerkers van de Museumplusbus bedanken voor de heerlijke dag die wij mochten beleven op 20 mei jl. in het Haags Gemeentemuseum.
Het was geweldig!
A.C.A. Janssen / Breda
woendag 21 mei 2014
Maandag 19 mei j.l. hebben wij een fantastisch dag gehad naar het van Gogh Museum in Amsterdam.
Wij willen chauffeur Jack , en gastvrouw Els heel hartelijk bedanken voor de ontspannen sfeer, bijzonder goede uitleg van wat ons deze dag zou brengen, alles verliep heel vlotjes, kortom : heel graag tot een volgende keer !
En Jack tot slot: voor ons bent U een geslaagd chauffeur, ontspannen hebben wij deze rit beleefd ! Bedankt !!!
Julius Parnick
dinsdag 20 mei 2014
Vandaag een super leuke dag uit gehad naar het Joods Historisch Museum, met de museum plus bus. We hebben ervan genoten
R. en H. Weller
maandag 19 mei 2014
We hebben een fijne dag achter de rug, samen met 40 anderen, een super aardige gastvrouw en een fantastische chauffeur.
De uitleg van de ons begeleidende dame bij de wonderbaarlijke schilderijen van VINCENT was zeer interessant en leerzaam. Bij een eventuele volgende keer zijn we er zeker weer bij.

Hartelijk dank.
Pauline Schouten / Sprang-Capelle
zondag 18 mei 2014
Op vrijdag 16 mei het lang verwachte uitje. De PCOB ging met de bus naar Amsterdam! Voor heel weinig geld het Joods historisch museum bezoeken. Er waren mensen bij, die anders die bijna nooit een museum bezoeken, maar dit toch wel heel interessant vonden. De gidsen vertelden veel wetenswaardigheden en de buschauffeur met de gids deden heel erg hun best om deze zonnige dag tot een feestje te maken! Ook het mailverkeer en telefonisch contact vooraf: heel goed!! Complimenten!
Andries Pruijssers / Waalwijk
zondag 18 mei 2014
Met 45 deelnemers, allen leden van de ouderenbond PCOB Sprang-Capelle, werden op de afgesproken tijd welkom geheten door José en Jacques. Tijdens de rit werden we geïnformeerd over wat ons te wachten stond in het Joods Historisch museum in Amsterdam. Daar aangekomen stond de koffie klaar en werden we in drie groepen rondgeleid in dit indrukwekkende museum en wachtte ons een heerlijke lunch. Nadat we ook op eigen gelegenheid nog een tijdje konden rondkijken volgde op de afgesproken tijd de terugreis. Een prachtige dag en een echte aanrader!
Totaal: 192, getoond: 121 - 130
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters