Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Riet van den Toorn / Amersfoort
woendag 05 november 2014
Op vrijdag 24 oktober zijn onze zonnebloemgasten en vrijwilligers ( 33 pers.) naar het museum Het Valkhof geweest.
De hartelijke ontvangst en behulpzame gastheer Henk Serné en chauffeur (naam helaas vergeten) informeerden de gasten in de bus over wat hun die dag te wachten zou staan. Ook kregen ze informatie te zien over andere musea's en dat maakt de belangstelling los. Ook in het museum was alles goed geregeld en kregen de gasten uitleg over de vaste collectie en de tijdelijke collectie. De lunch was heerlijk en prima verzorgd en de terugreis verliep geheel volgens plan. Het is absoluut voor herhaling vatbaar. Wij, als zonnebloem afdeling Amersfoort-zuid, willen dolgraag in 2015 weer de kans krijgen om mee te gaan. De aanvraag voor 2015 gaat deze week naar u toe en wij hopen weer kans te maken op een fantastisch aanbod, want er zijn nog veel musea's uit uw aanbod te bekijken.
Bedankt voor deze dag.

Ine van Alebeek / DEN DUNGEN
woendag 22 october 2014
Den Dungen
Dinsdag 14 oktober 2014 zijn wij met onze Zonnebloemgasten naar het openluchtmuseum in Arnhem geweest. Het was een leuke gezellige dag.
De buschauffeur en gastheer waren behulpzaam, en zorgden dat we overal op tijd waren. Wij waren met 41 personen, en hebben erg genoten van deze dag. Dankjewel museum plus bus, en voor iedereen die dit mogelijk maakt.
Ine van Alebeek.

KBO Bakel
woendag 15 october 2014
Bakel 15 oktober 2014

Vandaag 15 oktober met de Museum Plus Bus naar Boijmans van Beuningen museum in Rotterdam geweest. Met 45 personen van KBO Bakel hebben wij dank zij José, onze gastvrouw en de uitstekende rijdende chauffeur Wiljan hebben we een prachtige dag gehad. Aangekomen genoten van het kopje koffie en daarna de rondleiding met uitstekende gidsen waar iedereen vol lof over was. Na de prima verzorgde lunch heeft iedereen op zijn of haar manier nog rondgekeken in het museum. Maar de tijd gaat snel, want om 15.15 uur werden we verwacht bij de bus, waar iedereen op tijd aanwezig was. Dank zij de BankGiro Loterij hebben vele ouderen van ons weer genoten van dit museum bezoek.

Wij danken u voor het mee mogen met de Museum Plus Bus en hopen later nog eens gebruik hiervan te mogen maken. Namens KBO Bakel
Piet van Ansem


Dinifred Kooiman / Ijmuiden
dinsdag 30 september 2014
Maandag 22 september hebben we met 38 personen volop genoten van ons bezoek aan het Mauritshuis. De organisatie, de chauffeur en de gastheer van de museumplus bus hebben het fantastisch geregeld. We voelden ons verwend, de lunch in Sociëteit de Witte was door de bijzondere locatie ook heel bijzonder, onze hartelijke dank.
Mia Briegoos / Hoogvliet Rotterdam
dinsdag 29 juli 2014
maandag 28 juli
Een hele leuke dag gehad met onze woongroep Oedenvliet naar Amsterdam.
Prima verzorgd door onze begeleider en buschauffeur met kennis van bezienswaardigheden van Amsterdam.
Lunch was ook goed verzorgd.
Museum PlusBus en Bankgiroloterij bedankt.
We gaan graag volgend jaar weer mee.
Doety Nijdam / Veenwouden
woendag 25 juni 2014
Vandaag van uit Friesland met een groep bewoners van Talma Hoeve zorgcentrum naar Amsterdam geweest. We hebben een super dag gehad met de Museum Plus bus. We vonden de ontvangst zowel in de bus als in het museum helemaal top, we kregen een VIP-behandeling mochten zomaar het museum inlopen terwijl er een lange rij voor stond te wachten. Het museum vond iedereen prachtig, het was de reis wel waard. Volgend jaar wil iedereen wel weer mee met de Museum Plusbus, echt de moeite waard.
Marina van der Meulen / Teteringen
woendag 04 juni 2014
Maandag 12 mei 2014 was het zover; we gingen met zn allen naar het Openlucht Museum in Arnhem. We hebben er enorm van genoten, was een bijzondere ervaring voor de clienten van Zuiderhout. Els en Jack willen we hartelijk bedanken voor de goede begeleiding deze dag! En ook de Bankgiro loterij willen we natuurlijk hartelijk bedanken voor deze mogelijkheid. Iedereen heeft van het uitstapje genoten. tot ziens! Marina
Annie Weijs-Meeus / Roosendaal
woendag 21 mei 2014
Graag wil ik alle medewerkers van de Museumplusbus bedanken voor de heerlijke dag die wij mochten beleven op 20 mei jl. in het Haags Gemeentemuseum.
Het was geweldig!
A.C.A. Janssen / Breda
woendag 21 mei 2014
Maandag 19 mei j.l. hebben wij een fantastisch dag gehad naar het van Gogh Museum in Amsterdam.
Wij willen chauffeur Jack , en gastvrouw Els heel hartelijk bedanken voor de ontspannen sfeer, bijzonder goede uitleg van wat ons deze dag zou brengen, alles verliep heel vlotjes, kortom : heel graag tot een volgende keer !
En Jack tot slot: voor ons bent U een geslaagd chauffeur, ontspannen hebben wij deze rit beleefd ! Bedankt !!!
Julius Parnick
dinsdag 20 mei 2014
Vandaag een super leuke dag uit gehad naar het Joods Historisch Museum, met de museum plus bus. We hebben ervan genoten
Totaal: 198, getoond: 121 - 130
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters