Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Bea Jochemsen / Dalfsen
maandag 10 augustus 2015
Op 10 augustus hebben wij vanuit Dalfsen een bezoek gebracht aan de Hermitage in Amsterdam. Op weg naar dit museum kregen we allerlei informatie van de reisleidster en de chauffeur. Na een korte rondrit door Amsterdam kwamen we bij de Hermitage aan, waar we eerst koffie hebben gedronken. Daarna gaf een deskundige gids uitleg bij de tentoonstelling Alexander, Napoleon en Josephine. Vervolgens was er gelegenheid om buiten onze lunch te nuttigen. Daar waren we na al die indrukken ook wel aan toe. Wie zin had om zich na de lunch nog verder te verdiepen in de geschiedenis van Napoleon kreeg hier nog volop de gelegenheid voor. Na het maken van een groepsfoto gingen we terug naar Dalfsen. Het was een leerzame, gezellige dag. Hartelijk dank daarvoor.
Dochter van verpleeghuisbewoner / Haarlem
vrijdag 20 februari 2015
Geweldige dag gehad met verpleeghuisbewoners naar het Cobramuseum. Uitstekend verzorgd, boeiende rondleiding erbij, zo fijn dat deze mensen zich dankzij dit ook aan kunst kunnen laven. Op de terugreis een toer door Amsterdam, dankzij de fantastische chauffeur/gids, dat was een geslaagde toegift. Dank voor deze topdag!
Sjaan Hoogenboom KBO Roelofarendsveen / Oude-Wetering
dinsdag 25 november 2014
Vandaag een geweldige dag gehad.
Heerlijk om zo te kunnen genieten van een mooi bustocht van Roelofarendsveen naar Scheveningen en een rondtoer door Den Haag.
En dan nog genieten van een hele goede rondleiding in het prachtige Mauritshuis
Onder begeleiding van een hele goede chauffeur die veel vertelde wat er onderweg te zien was. En een goede reisleider die alles goed geregeld had.

Heel hartelijk dank aan de BankGiro Loterij voor deze prachtige dag met de Museum Plus Bus.
Sjaan Hoogenboom
L.L.Passchier / Rijswijk
woendag 12 november 2014
Gisteren een leuke en goed verzorgde dagtocht gehad naar museum Boymans van Beuningen in Rotterdam. De chauffeur verraste ons op een kleine rondtoer door Rotterdam en in het museum kregen we een goede rondleiding. Ook de begeleidster zorgde tijdens de dagtocht voor goede en duidelijke informatie waardoor we met ons allen een zeer geslaagde dag hebben gehad.
Riet van den Toorn / Amersfoort
woendag 05 november 2014
Op vrijdag 24 oktober zijn onze zonnebloemgasten en vrijwilligers ( 33 pers.) naar het museum Het Valkhof geweest.
De hartelijke ontvangst en behulpzame gastheer Henk Serné en chauffeur (naam helaas vergeten) informeerden de gasten in de bus over wat hun die dag te wachten zou staan. Ook kregen ze informatie te zien over andere musea's en dat maakt de belangstelling los. Ook in het museum was alles goed geregeld en kregen de gasten uitleg over de vaste collectie en de tijdelijke collectie. De lunch was heerlijk en prima verzorgd en de terugreis verliep geheel volgens plan. Het is absoluut voor herhaling vatbaar. Wij, als zonnebloem afdeling Amersfoort-zuid, willen dolgraag in 2015 weer de kans krijgen om mee te gaan. De aanvraag voor 2015 gaat deze week naar u toe en wij hopen weer kans te maken op een fantastisch aanbod, want er zijn nog veel musea's uit uw aanbod te bekijken.
Bedankt voor deze dag.

Ine van Alebeek / DEN DUNGEN
woendag 22 october 2014
Den Dungen
Dinsdag 14 oktober 2014 zijn wij met onze Zonnebloemgasten naar het openluchtmuseum in Arnhem geweest. Het was een leuke gezellige dag.
De buschauffeur en gastheer waren behulpzaam, en zorgden dat we overal op tijd waren. Wij waren met 41 personen, en hebben erg genoten van deze dag. Dankjewel museum plus bus, en voor iedereen die dit mogelijk maakt.
Ine van Alebeek.

KBO Bakel
woendag 15 october 2014
Bakel 15 oktober 2014

Vandaag 15 oktober met de Museum Plus Bus naar Boijmans van Beuningen museum in Rotterdam geweest. Met 45 personen van KBO Bakel hebben wij dank zij José, onze gastvrouw en de uitstekende rijdende chauffeur Wiljan hebben we een prachtige dag gehad. Aangekomen genoten van het kopje koffie en daarna de rondleiding met uitstekende gidsen waar iedereen vol lof over was. Na de prima verzorgde lunch heeft iedereen op zijn of haar manier nog rondgekeken in het museum. Maar de tijd gaat snel, want om 15.15 uur werden we verwacht bij de bus, waar iedereen op tijd aanwezig was. Dank zij de BankGiro Loterij hebben vele ouderen van ons weer genoten van dit museum bezoek.

Wij danken u voor het mee mogen met de Museum Plus Bus en hopen later nog eens gebruik hiervan te mogen maken. Namens KBO Bakel
Piet van Ansem


Dinifred Kooiman / Ijmuiden
dinsdag 30 september 2014
Maandag 22 september hebben we met 38 personen volop genoten van ons bezoek aan het Mauritshuis. De organisatie, de chauffeur en de gastheer van de museumplus bus hebben het fantastisch geregeld. We voelden ons verwend, de lunch in Sociëteit de Witte was door de bijzondere locatie ook heel bijzonder, onze hartelijke dank.
Mia Briegoos / Hoogvliet Rotterdam
dinsdag 29 juli 2014
maandag 28 juli
Een hele leuke dag gehad met onze woongroep Oedenvliet naar Amsterdam.
Prima verzorgd door onze begeleider en buschauffeur met kennis van bezienswaardigheden van Amsterdam.
Lunch was ook goed verzorgd.
Museum PlusBus en Bankgiroloterij bedankt.
We gaan graag volgend jaar weer mee.
Doety Nijdam / Veenwouden
woendag 25 juni 2014
Vandaag van uit Friesland met een groep bewoners van Talma Hoeve zorgcentrum naar Amsterdam geweest. We hebben een super dag gehad met de Museum Plus bus. We vonden de ontvangst zowel in de bus als in het museum helemaal top, we kregen een VIP-behandeling mochten zomaar het museum inlopen terwijl er een lange rij voor stond te wachten. Het museum vond iedereen prachtig, het was de reis wel waard. Volgend jaar wil iedereen wel weer mee met de Museum Plusbus, echt de moeite waard.
Totaal: 188, getoond: 111 - 120
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters