Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Els Hooning / Den Haag
woendag 09 december 2015
Op 7 december met een volle bus ouderen die nog zelfstandig wonen maar moeilijk zelfstandig naar het museum kunnen hebben we een geweldige dag gehad. Eerst een interessante rondleiding door het Amsterdamse Hermitage daarna een tourrit door Amsterdam. Enthousiast en voldaan keerden we terug naar Den Haag. Bedankt voor deze fantastische dag!
Carin Valkenburg
dinsdag 27 october 2015
Namens de zusters van Huize de Berg, mag ik u heel hartelijk danken voor deze bijzondere dag.
Hier een klein stukje wat een zuster heeft geschreven.
Met een speciale museumbus naar het museum Boymans van Beuningen op woensdag 21 okt. 2015. Dit ging uit van de bankgiroloterij waar de prijs viel op de zusters van Huize de Berg. Wat hebben we genoten. De bus was toegankelijk voor rollators en rolstoelen. We hadden een prima chauffeur en een reisleidster die we al gauw Mieke mochten noemen. We hebben nog iets van Rotterdam mogen zien en toen kwamen we in het museum aan. Hier werd ons een heerlijke lunch geserveerd en daarna gingen verdeeld over 3 groepen met een gids op pad. Deze konden heel goed uitleggen wat je zag en waar je op moest letten. We genoten van de religieuze kunst, van Vincent van Gogh en van moderne kunst. Daarna gingen we weer terug naar Heerlen. Moe maar voldaan na zo'n geweldige dag.
Zusters Huize de berg.
Gemengd Koor Resurrexit / Tilburg
vrijdag 23 october 2015
Geachte heer, mevrouw,
Wij hebben met ons seniorenkoor een onwijs mooie dag gehad. We hebben van de morgen tot de avond plezier gehad in de bus en een schitterend bezoek aan het Haags Gemeentemuseum. Het was voor ons ouderen een welkome afleiding met een chauffeur die ons alles over Den Haag kon vertellen en een uitstekende gastvrouw. Bedankt namens Gemengd Koor dat wij door uw organisatie op 22 oktober waren uitgenodigd. Een heel mooi initiatief van de Bankgiroloterij!
Ij M Van Wieringen Den Toom / Amsterdam
dinsdag 15 september 2015
Geacht Bestuur Names de Club Bangsa Java. Hebben wij op maandag 14-9-2015 een onvergetelijk mooie dag naar Den Haag aangeboden gekregen. Met een kleine rondleiding. Gezellig koffie gedronken, In een Prachtig Histories Pand. En! als hoogtepunt, het Prachtig en! mooie Historisch Mauritshuis. De bediening Van ontvangst zowel van de koffie En Musea was warm hartelijk. En! zorgzaam. Ook De Begeleider Van De bus naar Den Haag En! Musea niet Te'vergeten de chauffeur hebben het tot een onvergetelijke dag gemaakt. Wij willen u dan ook hartelijk dank zeggen. Want zonder steun van u BankGiro Lotterij hadden wij deze heugelijke dag gemist. Hartelijk dank daar voor. 🐞
L.Schipper / Roden
vrijdag 04 september 2015
Een prima initiatief!!
Een fijne dag gehad naar het Rijksmuseum Amsterdam
Goede chauffeur en reisleidster
Dhr. Scheer en thuiszorgmedewerkster / Leeuwarden
vrijdag 28 augustus 2015
We hadden met het Rode Kruis een prachtige dag naar het Van Gogh Museum. Zeer goed verzorgd door Museum Plus Bus die deze reis dankzij de BankGiro Loterij kon organiseren. Chauffeur Dinand en begeleidster Daatje hebben ons perfect begeleid op deze dag. Petje af voor Renny van het Rode Kruis in Leeuwarden.
Bea Jochemsen / Dalfsen
maandag 10 augustus 2015
Op 10 augustus hebben wij vanuit Dalfsen een bezoek gebracht aan de Hermitage in Amsterdam. Op weg naar dit museum kregen we allerlei informatie van de reisleidster en de chauffeur. Na een korte rondrit door Amsterdam kwamen we bij de Hermitage aan, waar we eerst koffie hebben gedronken. Daarna gaf een deskundige gids uitleg bij de tentoonstelling Alexander, Napoleon en Josephine. Vervolgens was er gelegenheid om buiten onze lunch te nuttigen. Daar waren we na al die indrukken ook wel aan toe. Wie zin had om zich na de lunch nog verder te verdiepen in de geschiedenis van Napoleon kreeg hier nog volop de gelegenheid voor. Na het maken van een groepsfoto gingen we terug naar Dalfsen. Het was een leerzame, gezellige dag. Hartelijk dank daarvoor.
Dochter van verpleeghuisbewoner / Haarlem
vrijdag 20 februari 2015
Geweldige dag gehad met verpleeghuisbewoners naar het Cobramuseum. Uitstekend verzorgd, boeiende rondleiding erbij, zo fijn dat deze mensen zich dankzij dit ook aan kunst kunnen laven. Op de terugreis een toer door Amsterdam, dankzij de fantastische chauffeur/gids, dat was een geslaagde toegift. Dank voor deze topdag!
Sjaan Hoogenboom KBO Roelofarendsveen / Oude-Wetering
dinsdag 25 november 2014
Vandaag een geweldige dag gehad.
Heerlijk om zo te kunnen genieten van een mooi bustocht van Roelofarendsveen naar Scheveningen en een rondtoer door Den Haag.
En dan nog genieten van een hele goede rondleiding in het prachtige Mauritshuis
Onder begeleiding van een hele goede chauffeur die veel vertelde wat er onderweg te zien was. En een goede reisleider die alles goed geregeld had.

Heel hartelijk dank aan de BankGiro Loterij voor deze prachtige dag met de Museum Plus Bus.
Sjaan Hoogenboom
L.L.Passchier / Rijswijk
woendag 12 november 2014
Gisteren een leuke en goed verzorgde dagtocht gehad naar museum Boymans van Beuningen in Rotterdam. De chauffeur verraste ons op een kleine rondtoer door Rotterdam en in het museum kregen we een goede rondleiding. Ook de begeleidster zorgde tijdens de dagtocht voor goede en duidelijke informatie waardoor we met ons allen een zeer geslaagde dag hebben gehad.
Totaal: 198, getoond: 111 - 120
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters