Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Jeanne van Mourik / Sint-Michielsgestel
vrijdag 20 mei 2016
Een geweldig uitstapje gemaakt naar het Gemeentemuseum in Den Haag. Een plezierige reis dankzij bus, chauffeur en reisleider. Een zeer geslaagde rondleiding in het museum in het gezelschap van een buitengewoon deskundige gids.
Dank aan de organisatie van de Museum Plus Bus die dit uitstapje mogelijk maakte.
Betty van Pelt / Tilburg
donderdag 12 mei 2016
Beste mensen van de Museum Plus Bus.
Vandaag ben ik met ons koor met de bus mee geweest.
Vandaag naar het Gemeentemuseum in Den Haag.
Het was geweldig, prachtig initiatief.
Ik heb weer een hoop geleerd, mede door de geweldige gidsen.
Ik hou me zeker aanbevolen voor de volgende keer.
J.H. Goossens / Best
woendag 13 april 2016
Beste medewerkers en vrijwilligers van de Museum plus bus,
Vandaag 13 april 2016 zijn wij, ruim 30 senioren van de KBO afdeling Best op pad geweest naar het Openluchtmuseum in Arnhem. Geweldig, onze al wat oudere senioren (70+) en senioren met wat bewegingsbeperking hebben genoten. Uiteraard is het Openluchtmuseum de moeite waard, maar de perfecte organisatie en de warme ontvangst en begeleiding vanuit uw organisatie maakten het voor alle mensen een feest.
Hartelijk dank daarvoor en wij hopen op een langjarige voortzetting van onze periodieke ( zo eens in de 3 a 4 jaar) uitjes met de Museum plus bus.
Groet,

Namens KBO Best,

Jo Goossens
Secretaris
Lotte en Karin
zondag 03 april 2016
Donderdag 10 maart gingen de bewoners van verzorgingshuis De Horstburgh uit Obdam met de museum plus bus naar het Joods Historisch Museum.
De begeleiding om in de bus te komen en naar het museum was goed geregeld. Ook de chauffeur was een leuke reisleider. Onderweg wist hij veel te vertellen van de omgeving. Ook in het museum werden we hartelijk ontvangen.
Onze gidsen in het museum hadden veel te vertellen. Helaas hadden we weinig tijd om zelf te kijken omdat alles bezocht moest worden via de lift en velen van ons van de lift afhankelijk waren. Maar de dag was goed verzorgd, de begeleiding erg vriendelijk. Alles ging heel gemoedelijk, geen gehaast. En na het bezoek van het museum, kwam de medewerkster ons in de bus nog een fijne terug reis wensen. En dat heeft de chauffeur zeker geregeld, want hij wist buiten het museum te vertellen. Het was een zeer geslaagde dag.
Bedankt een ieder die dit voor ons hebben mogelijk gemaakt.
P.W.M. Walraven van Zuijlen
donderdag 17 maart 2016
Woensdag 16 maart vanuit Hillegom met de museumplusbus naar het Kroller-Muller museum geweest.
In de bus werd verteld hoe de Veluwe ontstaan is en waarom er nu zo veel dennen staan.
Ook wat achtergrond informatie over Helene Muller
Nog even een blik kunnen werpen op het jachthuis, en zijn vijvers .
En toen en toen was er koffie.. heerlijk.
Van de uitleg door de museum gids heb ik veel geleerd, daardoor zie je gewoon meer en beter.
Wat ook zo heerlijk was? Het lunchen.
Ach het was gewoon een heel fijne dag uit met een rustige chauffeur die een onderkoelde humor bezat en ons veilig heen en weer reed en iedereen hielp, die het nodig had, met in en uitstappen
Yvonne Elzenga / Hillegom
woendag 16 maart 2016
Vandaag, 16 maart 2016 zijn wij met een groep van 43 ouderen uit Hillegom naar het Kroller Muller geweest met de Museum Plus Bus. Wat een prachtige rit en wat super georganiseerd. Wij, en ik zeker, hebben genoten van alle verwennerij, koffie, lunch, gidsen door de verschillende zalen in het museum. Allemaal,prachtig, heel fijn en hartelijk bedankt aan de Bank Giro Loterij. Zeker voor herhaling vatbaar naar een ander museum. Jullie doen het goed.
Yvonne
Margriet van Gestel / Rotterdam
maandag 25 januari 2016
Vandaag zijn we vanuit Rotterdam naar de Hermitage geweest , hier zijn we geweldig ontvangen en naar een kopje koffie een rondleiding met een gids , na de lunch even naar de museumwinkel . Nog een rondrit door Amsterdam. Onze gasten hebben genoten wat zonder de Museum Plus Bus voor vele niet meer mogelijk is. Namens al onze gasten willen wij U en uw medewerkers danken voor deze mooie dag.
Els Hooning / Den Haag
woendag 09 december 2015
Op 7 december met een volle bus ouderen die nog zelfstandig wonen maar moeilijk zelfstandig naar het museum kunnen hebben we een geweldige dag gehad. Eerst een interessante rondleiding door het Amsterdamse Hermitage daarna een tourrit door Amsterdam. Enthousiast en voldaan keerden we terug naar Den Haag. Bedankt voor deze fantastische dag!
Carin Valkenburg
dinsdag 27 october 2015
Namens de zusters van Huize de Berg, mag ik u heel hartelijk danken voor deze bijzondere dag.
Hier een klein stukje wat een zuster heeft geschreven.
Met een speciale museumbus naar het museum Boymans van Beuningen op woensdag 21 okt. 2015. Dit ging uit van de bankgiroloterij waar de prijs viel op de zusters van Huize de Berg. Wat hebben we genoten. De bus was toegankelijk voor rollators en rolstoelen. We hadden een prima chauffeur en een reisleidster die we al gauw Mieke mochten noemen. We hebben nog iets van Rotterdam mogen zien en toen kwamen we in het museum aan. Hier werd ons een heerlijke lunch geserveerd en daarna gingen verdeeld over 3 groepen met een gids op pad. Deze konden heel goed uitleggen wat je zag en waar je op moest letten. We genoten van de religieuze kunst, van Vincent van Gogh en van moderne kunst. Daarna gingen we weer terug naar Heerlen. Moe maar voldaan na zo'n geweldige dag.
Zusters Huize de berg.
Gemengd Koor Resurrexit / Tilburg
vrijdag 23 october 2015
Geachte heer, mevrouw,
Wij hebben met ons seniorenkoor een onwijs mooie dag gehad. We hebben van de morgen tot de avond plezier gehad in de bus en een schitterend bezoek aan het Haags Gemeentemuseum. Het was voor ons ouderen een welkome afleiding met een chauffeur die ons alles over Den Haag kon vertellen en een uitstekende gastvrouw. Bedankt namens Gemengd Koor dat wij door uw organisatie op 22 oktober waren uitgenodigd. Een heel mooi initiatief van de Bankgiroloterij!
Totaal: 192, getoond: 101 - 110
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters