Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Peter Mestrom / Heel
maandag 16 juli 2018
Op 28 juni zijn we met 30 cliënten met een beperking naar het openlucht museum geweest is Arnhem. Het was super weer, een super begeleider en een kundige chauffeur die ons begeleiden naar en in het openlucht museum. Het was een topdag, door jullie organisatie hebben we de cliënten een dag kunnen aanbieden die anders buiten hun mogelijkheden lag. Namens alle cliënten en begeleiders van harte bedankt dat we met jullie mee mochten. Ook een woord van dank voor de sponsors die hun bijdrage hieraan hebben gedaan. Toen we terug waren en een van de vrijwilligers had de band kapot, zie de chauffeur waar moet je heen, het was op de weg naar de autoweg en dus nam de chauffeur haar mee naar huis. Dit was echt de kers op de taart van de gastvrijheid die er tentoon werd gesteld op deze dag. Alles wat binnen de mogelijkheden lag werd waar gemaakt. Chapeau
G. Druif-Wiggers / Hoorn
donderdag 21 juni 2018
Gisteren met de Plus Bus een mooie dag gehad!
Onder de prima leiding van onze gastheer Will van Leen en daarbij de chauffeuse Jorine Roelofsen bezochten wij K.B.O. Hoorn het Gemeente Museum Den Haag. De enthousiaste gids Moniqe Varme leidde ons langs de schilderijen van Max Lieberman.
Hartelijk dank. G. Druif-Wiggers.
Bep Straat / Hoorn
donderdag 21 juni 2018
Beste mensen,
Gisteren met de museumplusbus naar het Gemeentemuseum in Den Haag geweest wat hebben we een moiole dag gehad we hebben er van genoten een mooi museum met een uitgebreiden rondleiding geweldig dat dit gedaan wordt voor de oudere ook de chauffeur en gastheer hebben hun uiterste best gedaan we hopen in de toekomst nog een keer mee te gaan.
Met vriendelijke groet,

Leny van Harteveld
en Bep Straat
Uit Hoorn
Mieke Boeff / Leiden
zaterdag 16 juni 2018
Een bedankje voor de gezellige en interessante dag ,in het Kroller -Muller museum met de N.V.V.H uit Leiden .En ook voor de goede begeleiding van Jorine de chauffeuse en Barbara. Onze groep van 42 personen hebben genoten, wij wensen de Museum Plus Bus veel succes met deze mooie arrangementen !
Vriendelijke Groet
Mevr. M. Boeff
Lucie Broeksteeg / Oostrum
dinsdag 12 juni 2018
Vandaag zijn wij met Zonnebloemafdeling Oicastrum naar het Openlucht Museum in Arnhem kunnen gaan dankzij de museumplusbus van de BankGiroloterij.
Onze chauffeur Henri en onze gastheer Tom hebben ons geweldig geduldig begeleid en geholpen.
De dag was prachtig en in het museum werden we in 3 groepen rondgeleid door gidsen.
Daarna vrij gaan waar je maar wilde. Samen lunchen en op tijd weer bij de bus terugkeren. Alles liep gesmeerd.
Een hartelijk dank en groot compliment aan de museumplusbusstichting maar ook aan de vrijwilligers die daarvoor werken.
Marjo van Gessel / Amerongen
zaterdag 26 mei 2018
Wat een mooie gelegenheid om in het Kröller Müller Museum de schilderijen van zo dichtbij te kunnen bekijken! We hebben een top-dag gehad in die mooie, bijna nieuwe bus met chauffeur Henri en gastheer Dennis. Bedankt voor jullie inzet en zorg, namens De Zonnebloem Amerongen
Diny de Veer-Steyvers / Lith
vrijdag 04 mei 2018
1 Mei gingen wij naar het Openluchtmuseum in Arnhem.Nog hartelijk dank aan de chauffeur, die mijn vriendin ophaalde in Oss. Zodoende kon zij ook nog mee.
Elly maessen / Lith
dinsdag 01 mei 2018
Hartelijk dank voor de geweldige dag vandaag naar het openluchtmuseum in Arnhem. We hebben genoten en veel gezien ook dank aan de chauffeur en Hannie die toch maar een mevrouw, die de taxi gemist had, op gingen halen. Dank namens de K.B.O. Lith.
Erna van de Ven / Veghel
zondag 04 maart 2018
Op woensdag 22 februari jl. zijn we met onze afdeling van De Zonnebloem een dagje naar het Booymans van Beuningen museum geweest met de MuseumPlusBus, zowel de deelnemers als de vrijwilligers hebben ontzettend genoten van de goed georganiseerde dag, het was een mooie reis in een bijna nieuwe bus. Ook de deelnemers in rolstoel gingen goed de bus in met de lift en wat een super uitkomst is de "trage trap" bij de voor instap, geen idee of dit zo heet maar vond het een super uitkomst. Onze chauffeur Arie en onze gastheer Ton bedankt en iedereen die dit heeft verzorgt en mogelijk heeft gemaakt, wat een toppers zijn jullie.
Namens alle gasten die mee geweest zijn,

Erna van de Ven, vrijwilligster bij De Zonnebloem afd. Veghel
Hanneke Hendrikx-v. Stekelenburg / Veghel
woendag 21 februari 2018
Wij mochten vandaag met de museumplusbus naar het Boymans v. Beuningen. Zonnebloem Veghel. Wat ‘n super mooie dag hadden we. Wat ‘n organisatie, wat ‘n geweldige chauffeur, en super gastheer. Maar ook complimenten aan de mensen in het museum! Super fijn! Ik denk dat ik hoer wel voor iedereen spreek! Geweldig, en dank jullie wel!
Totaal: 147, getoond: 11 - 20
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters