Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Annemiek / Spanbroek
maandag 01 april 2019
Maandag 1 april 2019 gingen we me een bus van Avondlicht Hoorn (met 35 mensen) naar het Van Gogh museum in Amsterdam.
Het was stralend mooi weer, de chauffeur maakte van de busreis een ware rondleiding door Amsterdam en de gastvrouw was heel aardig. Het museum was erg mooi, dit kon natuurlijk ook niet anders met zulke mooie schilderijen.
De groep ouderen van Avondlicht en de familie die mee was om hen te begeleiden hebben een heel mooie dag gehad!!!! Bedankt!!!
Janneke oomes / Halsteren
donderdag 28 maart 2019
Vandaag met de Museum Plusbus naar het Noord-Brabants museum in den Bosch.
Prima begeleiding, een attente buschauffeur, goed verzorgde koffie en lunch.
Mooie expositie van Jan Sluijters, zeer de moeite waard.
Al met al een geslaagde dag.
AB / wouwse plantage
woendag 27 maart 2019
Een gezellig reisje met vereniging BOZ naar het Zeeuws Museum te Middelburg. Ook de chauffeuse had er duidelijk zin in, was behulpzaam en zorgde in de bus regelmatig voor leuk vertier. Heldere uitleg en een lekkere lunch in het museum maakte deze mooie dag compleet; mijn dank hiervoor.
De Zonnebloem afdeling Hoogerheide/Woens / Hoogerheide
dinsdag 26 maart 2019
Op 7 maart hebben we met 40 gasten en vrijwilligers een heerlijk uitstapje gehad naar het Noordbrabants museum in Den Bosch. Alles was perfect georganiseerd, goed op tijd en geweldig behulpzame chauffeur. Wat kan die vrouw goed rijden! We werden ontvangen met lekkere koffie en thee, kregen daarna een rondleiding, verdeeld over drie groepen. Toen werd het tijd voor de prima lunch en vrij rondkijken. Na een korte wandeling naar de bus, instappen en na een uurtje waren we weer thuis. Al met al een zeer geslaagde dag.
De Zonnebloem afdeling Meddo / Winterswijk Meddo
vrijdag 15 maart 2019
Dag mensen,
34 gasten en 3 begeleidsters hebben gisteren enorm genoten van een mooie dag met een uitstapje met de MuseumPlusBus naar de museumfabriek in Enschede.
Het was super verzorgd: Barry, zeer attente vriendelijke gastheer, de buschauffeur heeft ons 'vakkundig vervoerd' in de mooie bus, de catering was super, enthousiaste gidsen in het museum!
En dan niet te vergeten: de duidelijke, snelle, vriendelijke communicatie met jullie!
Al met al een zeer geslaagde dag, hulde aan dit mooie initiatief!
Toppie, Super Geweldig Onwijs Bedankt namens De Zonnebloem afdeling Meddo en alle deelnemers,
ASV/KBO / Aalst/Waalre
donderdag 07 maart 2019
Op 5 februari zijn wij met 45 leden naar de Hermitage geweest.
Het was een fantastische dag iedereen heeft ervan genoten.
De lunch was ook voortreffelijk.
Dank aan alle vrijwilligers die belangeloos, ons een onvergetelijke dag hebben bezorgd, dank ,dank.
B. Baselmans
Tieners van Toen / Geertruidenberg
donderdag 07 maart 2019
Op 6 Maart zijn wij de Tieners v Toen met de Museum Plus Bus naar Gemeentemuseum in Den Haag geweest. Was slecht weer maar dat deerde ons niet. Even ter verduidelijking Tieners v Toen van af de 75 jaren. Wij hebben genoten en het was voor ons ook nog een leerzame dag. De chauffeur en de begeleidster waren ook toppy.
Kortom deze dag is voor herhaling vatbaar.
Vriendelijk dank van de Tieners v Toen.
Jan Geers / Waalwijk
dinsdag 05 maart 2019
Vandaag 05-03-2019 een uitje georganiseerd door de Wooncommissie "deWaard"Waalwijk naar het
Kröller-Müller Museum op de Hoge Veluwe.
We waren met allemaal senioren, veel van ons hadden een rolstoel of rollator maar dat werd allemaal prima opgevangen door de gastheer Ron en de chauffeuse. Na een prima verzorgde reis en daarna een bakkie koffie werd de groep in drieën gedeeld ..en met de toegewezen begeleiders bezochten we de kunstzalen van o.a Vincent van Gogh en andere bekende Kunstenaars met uitleg van de begeleidende dames (Compliment), waarna wij aan de Lunch gingen en om 14.45--15.00 op terugreis gingen naar Waalwijk. We hebben genoten van deze dag, dank je wel Museum Plus Bus! p.s. wel toevallig, toen wij thuis aankwamen hadden we een enveloppe in de brievenbus van Bankgiroloterij met een prijs een Boekenbon: TOP!
Maria Esmeijer / Bergen op Zoom
maandag 04 maart 2019
Wij zijn nu op de terugreis met de Museum Plus Bus vanuit Amsterdam waar wij met een groep ouderen de Hermitage hebben bezocht. Een fantastische dag tot nu en voldaan weer naar huis. Dank jullie wel dames en begeleiding en chauffeuse van de MPB en hopelijk tot ziens!
Koffie inloop Bellettsa / Heugemerveld
donderdag 28 februari 2019
Wat een geweldige dag hebben we gehad genoten van alle verwennerijen. Wat is het toch heerlijk als je mensen ziet stralen, daar doen we het toch voor. Ik hoop het volgende jaar weer een beroep op jullie te mogen doen. Dank je wel ,dank je wel.

Totaal: 198, getoond: 11 - 20
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters