Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Tieners van Toen / Geertruidenberg
donderdag 07 maart 2019
Op 6 Maart zijn wij de Tieners v Toen met de Museum Plus Bus naar Gemeentemuseum in Den Haag geweest. Was slecht weer maar dat deerde ons niet. Even ter verduidelijking Tieners v Toen van af de 75 jaren. Wij hebben genoten en het was voor ons ook nog een leerzame dag. De chauffeur en de begeleidster waren ook toppy.
Kortom deze dag is voor herhaling vatbaar.
Vriendelijk dank van de Tieners v Toen.
Jan Geers / Waalwijk
dinsdag 05 maart 2019
Vandaag 05-03-2019 een uitje georganiseerd door de Wooncommissie "deWaard"Waalwijk naar het
Kröller-Müller Museum op de Hoge Veluwe.
We waren met allemaal senioren, veel van ons hadden een rolstoel of rollator maar dat werd allemaal prima opgevangen door de gastheer Ron en de chauffeuse. Na een prima verzorgde reis en daarna een bakkie koffie werd de groep in drieën gedeeld ..en met de toegewezen begeleiders bezochten we de kunstzalen van o.a Vincent van Gogh en andere bekende Kunstenaars met uitleg van de begeleidende dames (Compliment), waarna wij aan de Lunch gingen en om 14.45--15.00 op terugreis gingen naar Waalwijk. We hebben genoten van deze dag, dank je wel Museum Plus Bus! p.s. wel toevallig, toen wij thuis aankwamen hadden we een enveloppe in de brievenbus van Bankgiroloterij met een prijs een Boekenbon: TOP!
Maria Esmeijer / Bergen op Zoom
maandag 04 maart 2019
Wij zijn nu op de terugreis met de Museum Plus Bus vanuit Amsterdam waar wij met een groep ouderen de Hermitage hebben bezocht. Een fantastische dag tot nu en voldaan weer naar huis. Dank jullie wel dames en begeleiding en chauffeuse van de MPB en hopelijk tot ziens!
Koffie inloop Bellettsa / Heugemerveld
donderdag 28 februari 2019
Wat een geweldige dag hebben we gehad genoten van alle verwennerijen. Wat is het toch heerlijk als je mensen ziet stralen, daar doen we het toch voor. Ik hoop het volgende jaar weer een beroep op jullie te mogen doen. Dank je wel ,dank je wel.

Sint Jozefklooster / Schijndel
woendag 27 februari 2019
Wat hebben wij maandag genoten van het Rijksmuseum! Het was een uitstapje zoals we in lange tijd niet hebben gehad. De sfeer was erg goed en het weer was prachtig. En dan niet te vergeten onze begeleiders: Wat een aardige, behulpzame chauffeur en hostess Ineke hadden wij, chapeau! Zij hebben er aan bijgedragen dat het voor ons een onvergetelijke dag was. De rondleiding door het museum was ook een echte aanvulling op ons bezoek.

Ik wil u dan ook namens onze deelneemsters nog een keer heel hartelijk danken voor deze mogelijkheid die u ons geboden hebt.
Zonnebloem / Enkhuizen
maandag 25 februari 2019
Wij willen U als Zonnebloemafdeling Enkhuizen bedanken voor het krijgen van de Museum Plus Bus.
Wij waren in het Joods Historisch Museum en we hebben een prachtige dag gehad met de gasten uit Enkhuizen. En de chauffeur en gastheer waren uitstekend. Hartelijk dank.
Blauwe Reiger / Son en Breughel
maandag 25 februari 2019
We zijn met jullie naar het Cobra Museum geweest. Het was voor de deelnemers de eerste keer, wisten niet van het bestaan hiervan. Het was een groot succes en iedereen heeft genoten en zich verwonderd. Zowel over de organisatie als wel het museum.
Daarvoor hartelijk dank.
Damesvereniging Melick / Melick
maandag 18 februari 2019
Beste medewerkers,

Hartelijk bedankt voor de fijne dag die we met zijn allen weer hebben gehad.
De gastvrijheid van de chauffeur Henri en gastvrouw Ineke maakte de dag compleet. Ineke regelde veel dus had ik het gemakkelijk! En Henri liet nog wat van de Veluwe zien en het Hubertusjachtslot. Dat werd ook erg gewaardeerd. De gidsen in het museum hebben het ook goed gedaan, naar de opmerkingen te horen, de lunch was ook voortreffelijk, dus alles was meer dan goed. Zelfs het verkeer stoorde niet, alles ging op tijd.

Het is zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens!
Vrijwilligerscentrale Amstelland / Amstelveen
vrijdag 15 februari 2019
Wij zijn met de Museum Plus Bus naar het Noordbrabants Museum geweest.
Ik wil u en uw organisatie hartelijk danken voor dit leuke, goed verzorgde uitstapje.
De deelnemers hebben mij verzocht hun dank over te brengen voor deze heerlijke dag.

Ook de begeleider Will en de chauffeur Dick wil ik complimenteren voor hun inzet om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Graag houden wij ons aanbevolen voor nog eens zo’n uitstapje in de toekomst.
Dagbesteding Wimbledon / Amstelveen
maandag 11 februari 2019
Donderdag waren we met onze dagbesteding een dagje naar het Gemeentemuseum in Den Haag.
Alles was perfect geregeld mede dankzij de geweldige assistentie van gastvrouw Annelies.
Onderweg kregen we informatie over de omgeving.
In restaurant Gember stonden de tafels al voor ons gedekt.
Na de lunch wandelden we naar het museum waar we in 3 groepen een interessante rondleiding kregen van 3 zeer bevlogen gidsen.
Wat leuk om zo op een heel andere manier naar de kunstwerken te kijken en er meer achtergrond informatie over te krijgen. Er werden ook meteen rolstoelen van het museum geregeld toen bleek dat het voor sommige deelnemers toch wel heel veel lopen was. Onze cliënten en wij zelf uiteraard ook hebben ontzettend genoten.
Heel erg bedankt voor de fantastische begeleiding van Annelies en de chauffeurs, en voor jullie geduld.
Totaal: 188, getoond: 11 - 20
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters