Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

C. J. van Triet / WADDINXVEEN
zaterdag 22 juni 2019
Gisteren met de bus in Den Haag geweest. Heel goed verzorgd, we kregen een mooie rondrit door de stad voordat we naar het Gemeentemuseum gingen.
Zowel de chauffeur, de gastheer van de bankgiroloterij als de gids in het museum vertelden heel boeiend.
We hadden daardoor een geweldige leerzame en gezellige dag. Hartelijk dank daarvoor!
Vitalis Woonzorggroep Wilgenhof / Eindhoven
vrijdag 31 mei 2019
Op 31 mei een hele fijne dag mogen beleven: met de Museumplusbus naar het Cobra museum in Amstelveen. Heel goed verzorgd. We waren te vroeg en kregen een extra tour langs Schiphol. Heel leuk opgelost. Interessante rondleing in het meseum, prima lunch en in de middag nog even lekker rondgekeken en geshopt in de museumwinkel. Daarna weer veilig thuisgebracht. Dank jullie wel!
Van Asten / Pijnacker
vrijdag 24 mei 2019
Inderdaad, op donderdag 9 mei mochten wij met 45 personen met de Museum Plus Bus naar ’s Hertogenbosch.
Voor vertrek bood de K.B.O ons een kopje koffie aan in de foyer van ’t Perron en bij aankomst in het Noord-Brabant-Museum werden wij getrakteerd op een Bossche bolletje, natuurlijk van Jan de Groot met uiteraard weer koffie.
Toen de dames rondleidsters arriveerden werden wij over 3 groepen verdeeld en gingen wij als eerste naar de prachtig gerestaureerde Statenzaal. Daarna mochten wij de mooiste schilderwerken van Jan Sluyters bewonderen en natuurlijk herkenden wij het “Boschlaantje in Heeze” en de “dorpsstraat met kerk in Leende.
Zijn inspiratie door Vincent van Gogh was duidelijk zichtbaar. Vervolgens werden wij uitvoerig bijgepraat over de Gebroeders Cornelis en Gerard van Spaendonck.
Zij schilderden de prachtigste bloem bouqueten! Geweldig!
Ook brachten deze Tilburgse vrijgezellen heel wat geld vanuit Frankrijk mee naar huis en waren zij de financiele pioniers van de Tilburgse Textielindustrie.
Dit alles was terug te zien in de film over deze periode van Philip Freriks.

Nadien was er een lunch in het restaurant en mochten wij daarna op eigen gelegenheid e.e.a. bewonderen voordat wij weer huiswaarts keerden.
Dank aan de K.B.O, aan de Museum Plus Bus –organisatie en ook aan de rondleidsters van deze fijne middag.
Vrouwen van Nu afdeling Sint Pancras / Sint Pancras
zaterdag 18 mei 2019
Op dinsdag 7 mei zijn we van Vrouwen van Nu tezamen met een aantal mensen uit de Molenhoeve (een verzorgingshuis) met 38 gasten met de Museum Plus Bus naar Het Zuiderzeemuseum geweest. Het was een erg leuke dag mede dankzij de begeleiding van Museum Plus Bus. De rondleiding die door de gidsen werd verzorgd was prima en riep veel herinneringen op bij de deelnemers. Wij danken Museum Plus Bus organisatie en het museum heel hartelijk. Uiteraard ook heel veel dank aan de sponsor BankGiroLoterij die dit voor ons mogelijk gemaakt heeft.
Zonnebloem afdeling Ridderkerk / Ridderkerk
maandag 22 april 2019
Vrijdag 5 april zijn wij met 40 gasten en vrijwilligers met de Museum Plus Bus naar het Cobra museum in Amstelveen geweest. Het is werkelijk een feestdag geworden dankzij de hartelijke begeleiding van chauffeur Jorine en onze gastvrouw voor die dag Ria Zieltjes. De koffie bij ontvangst, de rondleiding met kundige gidsen en de lunch werden door het Cobra museum uitstekend verzorgd. Op de terugreis heeft Jorine ons door prachtige, in bloei staande bloembollenvelden gereden waarmee deze dag fantastisch werd afgesloten.
Heel veel dank aan Museum Plus Bus organisatie en alle medewerkers die dag! Ook sponsor BankGiro Loterij heel veel dank. Blijf dit alstublieft sponsoren !
Stichting Oud Alkemade / Oude Wetering
woendag 10 april 2019
De uitgaansdag is een geweldige belevenis geworden. Het bezoek aan het Zuiderzee Museum in Enkhuizen bracht deze mensen letterlijk terug in de tijd. Wat is de Museum Plus Bus-begeleidster Ria 'n lief mens. Met open oog en oor voor iedereen. Duizendmaal dank voor de onvergetelijke dag.
Marjolijn Ooijevaar / Nibbixwoud
woendag 03 april 2019
Ik sluit mij helemaal aan bij Annemiek. Ik was maandag ook mee vanuit Avondlicht het was voor de cliënten geweldig. Iedereen is aan het nagenieten van deze heerlijke dag! Alles was top geregeld, zowel de chauffeur als de gastvrouw in een woord 'geweldig'. We hopen in de toekomst nog een keer mee te kunnen. Vriendelijke groet, Marjolijn Ooijevaar (activiteitenbegeleidster Avondlicht)
Inge van Alten / Hoorn
dinsdag 02 april 2019
Hallo toppers van de museum bus,
Mijn moeder en ik hebben enorm genoten van de gehele rit, met leuke interessante wetenswaardigheden verteld door de attente buschauffeur. Echt een topper! Ook de bijrijder was zeer attent en aardig.
Het was een fantastische dag, echt geen 1 april grap!

Succes verder, Inge (ik was als begeleider mee met mijn moeder in de rolstoel)
Annemiek / Spanbroek
maandag 01 april 2019
Maandag 1 april 2019 gingen we me een bus van Avondlicht Hoorn (met 35 mensen) naar het Van Gogh museum in Amsterdam.
Het was stralend mooi weer, de chauffeur maakte van de busreis een ware rondleiding door Amsterdam en de gastvrouw was heel aardig. Het museum was erg mooi, dit kon natuurlijk ook niet anders met zulke mooie schilderijen.
De groep ouderen van Avondlicht en de familie die mee was om hen te begeleiden hebben een heel mooie dag gehad!!!! Bedankt!!!
Janneke oomes / Halsteren
donderdag 28 maart 2019
Vandaag met de Museum Plusbus naar het Noord-Brabants museum in den Bosch.
Prima begeleiding, een attente buschauffeur, goed verzorgde koffie en lunch.
Mooie expositie van Jan Sluijters, zeer de moeite waard.
Al met al een geslaagde dag.
Totaal: 192, getoond: 1 - 10
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters