Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Welzijn Kampen / Kampen
maandag 19 augustus 2019
Op 17 juli zijn wij met een leuke enthousiaste groep en reisleider vertrokken naar Het Museumfabriek in Enschede. Het was een mooie inspirerende dag en de groep heeft enorm genoten van het museum! Namens iedereen bedanken wij de Museum plus bus voor het realiseren en organiseren van deze dag!
J.T. Waarden / Ravenstein
maandag 19 augustus 2019
Wat hebben we woensdag 14 augustus genoten. Gesponsord door de BankGiroloterij gingen we met de Museum Plus Bus en 45 personen van de Zonnebloem afd. Ravenstein e.o. op stap naar het Openluchtmuseum Arnhem. De weergoden waren ons goed gezind. Met de zon aan de blauwe hemel kon de dag al niet meer stuk. Onze chauffeur Henri had de organisatie van het in- en uitladen van rolstoelen en rollators en het in- en uitstappen van de gasten goed voor elkaar. Alles liep gesmeerd. Mede dankzij de medewerking van Barry van de Museum Plus Bus. Eenmaal in het museum werden we verwend met koffie en een goed stuk appeltaart. Daarna volgde de rondleiding in 3 groepen, waarna we vrije tijd hadden. Met dank aan de 3 gidsen die ons veel wisten te vertellen over het park. Rond de klok van 15.15 uur ging de bus weer richting Ravenstein. Met wat kunstwerk door Henri, werd de bus perfect geparkeerd op de Loswal. Wij danken de Museum Plus Bus, de BankGiroloterij en zeker Henri en Barry de 2 topkerels die alles goed op orde hadden.
C. J. van Triet / WADDINXVEEN
zaterdag 22 juni 2019
Gisteren met de bus in Den Haag geweest. Heel goed verzorgd, we kregen een mooie rondrit door de stad voordat we naar het Gemeentemuseum gingen.
Zowel de chauffeur, de gastheer van de bankgiroloterij als de gids in het museum vertelden heel boeiend.
We hadden daardoor een geweldige leerzame en gezellige dag. Hartelijk dank daarvoor!
Vitalis Woonzorggroep Wilgenhof / Eindhoven
vrijdag 31 mei 2019
Op 31 mei een hele fijne dag mogen beleven: met de Museumplusbus naar het Cobra museum in Amstelveen. Heel goed verzorgd. We waren te vroeg en kregen een extra tour langs Schiphol. Heel leuk opgelost. Interessante rondleing in het meseum, prima lunch en in de middag nog even lekker rondgekeken en geshopt in de museumwinkel. Daarna weer veilig thuisgebracht. Dank jullie wel!
Van Asten / Pijnacker
vrijdag 24 mei 2019
Inderdaad, op donderdag 9 mei mochten wij met 45 personen met de Museum Plus Bus naar ’s Hertogenbosch.
Voor vertrek bood de K.B.O ons een kopje koffie aan in de foyer van ’t Perron en bij aankomst in het Noord-Brabant-Museum werden wij getrakteerd op een Bossche bolletje, natuurlijk van Jan de Groot met uiteraard weer koffie.
Toen de dames rondleidsters arriveerden werden wij over 3 groepen verdeeld en gingen wij als eerste naar de prachtig gerestaureerde Statenzaal. Daarna mochten wij de mooiste schilderwerken van Jan Sluyters bewonderen en natuurlijk herkenden wij het “Boschlaantje in Heeze” en de “dorpsstraat met kerk in Leende.
Zijn inspiratie door Vincent van Gogh was duidelijk zichtbaar. Vervolgens werden wij uitvoerig bijgepraat over de Gebroeders Cornelis en Gerard van Spaendonck.
Zij schilderden de prachtigste bloem bouqueten! Geweldig!
Ook brachten deze Tilburgse vrijgezellen heel wat geld vanuit Frankrijk mee naar huis en waren zij de financiele pioniers van de Tilburgse Textielindustrie.
Dit alles was terug te zien in de film over deze periode van Philip Freriks.

Nadien was er een lunch in het restaurant en mochten wij daarna op eigen gelegenheid e.e.a. bewonderen voordat wij weer huiswaarts keerden.
Dank aan de K.B.O, aan de Museum Plus Bus –organisatie en ook aan de rondleidsters van deze fijne middag.
Vrouwen van Nu afdeling Sint Pancras / Sint Pancras
zaterdag 18 mei 2019
Op dinsdag 7 mei zijn we van Vrouwen van Nu tezamen met een aantal mensen uit de Molenhoeve (een verzorgingshuis) met 38 gasten met de Museum Plus Bus naar Het Zuiderzeemuseum geweest. Het was een erg leuke dag mede dankzij de begeleiding van Museum Plus Bus. De rondleiding die door de gidsen werd verzorgd was prima en riep veel herinneringen op bij de deelnemers. Wij danken Museum Plus Bus organisatie en het museum heel hartelijk. Uiteraard ook heel veel dank aan de sponsor BankGiroLoterij die dit voor ons mogelijk gemaakt heeft.
Zonnebloem afdeling Ridderkerk / Ridderkerk
maandag 22 april 2019
Vrijdag 5 april zijn wij met 40 gasten en vrijwilligers met de Museum Plus Bus naar het Cobra museum in Amstelveen geweest. Het is werkelijk een feestdag geworden dankzij de hartelijke begeleiding van chauffeur Jorine en onze gastvrouw voor die dag Ria Zieltjes. De koffie bij ontvangst, de rondleiding met kundige gidsen en de lunch werden door het Cobra museum uitstekend verzorgd. Op de terugreis heeft Jorine ons door prachtige, in bloei staande bloembollenvelden gereden waarmee deze dag fantastisch werd afgesloten.
Heel veel dank aan Museum Plus Bus organisatie en alle medewerkers die dag! Ook sponsor BankGiro Loterij heel veel dank. Blijf dit alstublieft sponsoren !
Stichting Oud Alkemade / Oude Wetering
woendag 10 april 2019
De uitgaansdag is een geweldige belevenis geworden. Het bezoek aan het Zuiderzee Museum in Enkhuizen bracht deze mensen letterlijk terug in de tijd. Wat is de Museum Plus Bus-begeleidster Ria 'n lief mens. Met open oog en oor voor iedereen. Duizendmaal dank voor de onvergetelijke dag.
Marjolijn Ooijevaar / Nibbixwoud
woendag 03 april 2019
Ik sluit mij helemaal aan bij Annemiek. Ik was maandag ook mee vanuit Avondlicht het was voor de cliënten geweldig. Iedereen is aan het nagenieten van deze heerlijke dag! Alles was top geregeld, zowel de chauffeur als de gastvrouw in een woord 'geweldig'. We hopen in de toekomst nog een keer mee te kunnen. Vriendelijke groet, Marjolijn Ooijevaar (activiteitenbegeleidster Avondlicht)
Inge van Alten / Hoorn
dinsdag 02 april 2019
Hallo toppers van de museum bus,
Mijn moeder en ik hebben enorm genoten van de gehele rit, met leuke interessante wetenswaardigheden verteld door de attente buschauffeur. Echt een topper! Ook de bijrijder was zeer attent en aardig.
Het was een fantastische dag, echt geen 1 april grap!

Succes verder, Inge (ik was als begeleider mee met mijn moeder in de rolstoel)
Totaal: 198, getoond: 1 - 10
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters