Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

G. Evers / Nieuwegein
maandag 29 october 2018
Afgelopen vrijdag met bewoners van ZorgSpectrum Locatie Vreeswijk en wijkbewoners naar het Cobra Museum in Amstelveen geweest. Wat heeft iedereen genoten! Dit kwam mede door Jo, onze chauffeuse en Ria, onze begeleidster. Zij maakten er samen een onvergetelijke dag van. Bedankt!
Trudy Zomer (Zonnebloem Cothen/Langbroek / COTHEN
dinsdag 23 october 2018
Onder bezielende leiding van Gerard, onze begeleider van deze dag, vertrok de bus rond 10 richting Rotterdam.
Na de koffie stonden drie gidsen voor ons klaar voor een rondleiding door het museum.

Er was met name veel belangstelling voor de tentoonstelling van Rubens met het grootste overzicht van zijn olieverfschetsen.

Na een heerlijke lunch was er nog gelegenheid om op eigen gelegenheid door het museum te struinen. Om 15 uur vertrok de bus weer richting Cothen. Nadat er een groepsfoto gemaakt was ging iedereen intens tevreden huiswaarts en zullen zeker nagenieten van dit bijzondere uitje!
Jan / Goes
vrijdag 12 october 2018
Gisteren met mijn moeder die in een rolstoel zit in verzorgingshuis De Tweemaster in Maassluis naar museum Boijmans Van Beuningen geweest.
We hebben beide geweldig genoten, prima georganiseerd en het was voor het eerst in jaren dat ze weer in een museum was.
Prima initiatief, ga zo door!
ZONNEBLOEM AFD. JOSEPH / ROOSENDAAL
maandag 08 october 2018
20 augustus met 20 gasten van onze afdeling en 10 vrijwilligers naar Openluchtmuseum in Arnhem geweest. De busreis er naar toe was zeer gezellig en de rondleiding met gids in het park de koffie en de lunch waren geweldig.
Bedankt voor deze prachtige dag die onze gasten hebben mogen meemaken, Met dank aan de Bank Giroloterij. Hopelijk gaan ze hier nog jaren mee door.
Louisa Benders / Munstergeleen
vrijdag 28 september 2018
Namens de KBO Munstergeleen, hartelijk dank voor de mooie dag met de museum plus bus naar het Noordbrabants museum in Den Bosch.
Betty Dijkstra-Visser / Munstergeleen
dinsdag 25 september 2018
Met de museum plus bus vandaag 25-09-'18 naar het Brabants museum in den Bosch geweest. Een mooie dag mede door een hartelijke gastvrouw en een deskundige chauffeuse. We hebben genoten! Voor herhaling vatbaar! BEDANKT!
Bezoek&Co / Leeuwarden
zondag 23 september 2018
Alle cliënten en vrijwilligers van Bezoekenco willen de museumplusbus bedanken voor hun gezellig dag.
G,M, Dijkman / Zwijndrecht
donderdag 30 augustus 2018
Maandag 27 augustus jl zijn we met 44 mensen van de K.B.O. afdeling Zwijndrecht naar het van GOGH museum geweest.
Met n heel goede chauffeur Dick en gastvrouw Froukje hebben we n heel mooie en fijne dag gehad.
Alles was tiptop geregeld,
Wat n super goed initiatief om dit te doen.
Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en n veilige reis, en hopelijk volgend jaar weer.
Hester Thasing / Mijdrecht
dinsdag 28 augustus 2018
Na wekenlange zomerhitte een dipje in het weer. Maar daar lieten 40 bezoekers van inloophuis het Anker in Mijdrecht zich niet door afschrikken. De zon brak door en het werd droog toen we uit de Museumplusbus stapten bij het buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen! Hartelijk dank aan chauffeur Dick en gastvrouw Barbara voor de mooie en goed verzorgde dag. We hebben genoten en hopen nog eens mee te mogen.
Vrolijk / Alblasserdam
woendag 22 augustus 2018
Wat was het een fantastische dag op donderdag 9 augustus. Op deze dag heeft de buurtkamer Het Hoochhuis het Gemeentemuseum in Den Haag bezocht. Alles was zeer goed verzorgd, de gastvrouw heeft onze oudjes verwent en de chauffeur van de bus speelde een thuiswedstrijd, zo zei hij. Hij woont namelijk in Den Haag. We kregen hier een mooie rondleiding door het museum. Vooraf hadden we nog wat tijd over, de chauffeur liet ons een deel van Den Haag zien. Hij, als echte Hagenaar, kon ons er veel over vertellen. Wij nemen ons petje af voor de organisatie en hopen een volgende keer weer mee te mogen.
Met dank en vriendelijke groet:
Cor Vrolijk
Alblasserdam
Totaal: 147, getoond: 1 - 10
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters