Museum Plus Bus

Fotoserie: Minister Bussemaker verwelkomt 75.000ste deelnemer Museum Plus Bus

Op 11 juni 2013 verwelkomde de Museum Plus Bus zijn 75.000ste deelnemer sinds zijn oprichting in 2008. De 75.000 deelnemer is feestelijk ontvangen door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Jet Bussemaker in het Gemeentemuseum Den Haag.

Samen met de 75.000ste deelnemer onthulde zij een reproductie van een onbekende parel uit de grote Mondriaan collectie van het Gemeentemuseum Den Haag op de Museum Plus Bus. Het schilderij "Vuurtoren bij Westkapelle", is begin 2013 gerestaureerd met financiële steun van de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, tevens founder van de Museum Plus Bus. Na de onthulling vertelde de minister kort iets over het kunstwerk aan de voltallige groep senioren die de 75.000ste deelnemer vergezelden.

Minister Jet Bussemaker en mevrouw Tol-Runderkamp onthullen een reproductie van het schilderij Vuurtoren te Westkapelle door Piet Mondriaan op de Museum Plus Bus.

Al 75.000 senioren hebben kunnen genieten van een cultureel dagje uit dankzij de genereuze steun van de BankGiro Loterij en de samenwerking van twaalf Nederlandse musea!

Minister Jet Bussemaker verwelkomt mevrouw Tol-Runderkamp.

Mevrouw Tol-Runderkamp ontvangt een attentie van Hans Buurman - adjunct directeur Gemeentemuseum Den Haag. Na de feestelijkheden genoot onze 75.000e deelnemer en haar groep KBO Edam-Volendam van een rondleiding door het Gemeentmuseum Den Haag.

Kleine letters Middelgrote letters Grote letters