Museum Plus Bus

Gastenboek

» Teken het gastenboek

 

Rian Mutsaers / Berkel-Enschot
dinsdag 26 maart 2013
Vandaag met de MuseumPlusBus naar Den Haag geweest. Het was een boeiende en leerzame dag. Kundige rondleidingen door de collecties van het Mauritshuis en het Gemeentemuseum en niets dan positieve reacties uit de groep. Willen volgend jaar weer graag mee! Hartelijk dank ook aan de chauffeur en gastheer Geert, die ons op een zeer prettige manier hebben begeleid. En natuurlijk ook dank aan de BankGiroLoterij die dit mogelijk heeft gemaakt.
Hans Busscher
maandag 25 maart 2013

Namens mijn moeder van 87 jaar wil ik jullie bedanken voor de geweldige dag die ze vorige week had met de Museum Plus Bus naar het Kröller-Müller Museum. Ze heeft genoten van de bustocht, de kunst, de koffie met heerlijke appeltaart en de goede lunch.
Florian / Eindhoven
maandag 04 maart 2013
Donderdag 28 februari voor de eerste keer mee met de museumplusbus naar Boymans in Rotterdam.
Geweldige dag gehad, de gidsen van het museum zijn zeer kundig, was tekort om alles te zien maar dat smaakt naar meer.
Gastvrouw en chauffeur en gidsen bedankt.
Goed initiatief.
bettina / Arnhem
maandag 18 februari 2013
Geweldig initiatief dit. Ik ben blij dat ik mee kan doen.
ed ten holder / rijswijk
vrijdag 01 februari 2013
Ik ben al 2 keer meegeweest en heb gezien dat de mensen het erg waarderen. Het is een zeer nuttig service . De verzorging was prima bedankt
wijkactiviteiten / Leiden
maandag 28 januari 2013
Vrijdag 25 januari met de museumplusbus naar het Booijmans van Beuningen. Met deelnemers uit allerlei verschillende delen van de stad Leiden. Mensen uit serviceflat of verzorgingshuis, wijkbewoners van alles wat. Het was een heel leuke dag, met een kleine rondrit door Rotterdam, de chauffeur Guus die daar veel over wist te vertellen. Een rondleiding door het museum met een enthousiaste gids. Een uitstekend verzorgde lunch en vol informatie weer via een rondritje door Rotterdam tevreden naar huis. Een prima dag voor ontmoeting en het opdoen van kennis. Dank ook aan de gastvrouw Dolly die ons de hele dag geweldig terzijde heeft gestaan.
Henri Sanders / Gronsveld
vrijdag 18 januari 2013
17 januari 2013 Vandaag met de Museumplusbus naar heet Kroller Mullermuseum geweest.
Vroeg vertrekken uit het besneeuwde zuiden. Ondanks de koude prima op tijd om het programma te handhaven. Leuke chauffeur en begelijdster van de Museumplusbus. Alles prima verlopen. Goede reacties in de groep. Hartelijk dank voor de mooie dag.
Tineke Timmermans / Grashoek
dinsdag 15 januari 2013
Vandaag met de museumbus naar het joods museum geweest vanuit Limburg naar Amsterdam ,leerzaam en zeer interessant.
Carry en Gerrit de Boer / Egmond aan Ze
dinsdag 15 januari 2013
Heel veel dank, voor de mooie leerzame dag met de museum-bus naar het gemeente-museum in de Haag.
Ook chauffeur Paul en gastvrouw Marike, nogmaals bedankt, jullie waren geweldig!!!
BankGiro Loterij, dit is geweldig voor de oudere mensen, BEDANKT!!!

08-01-2013, Heiloo
Thea Labee / Hengelo ov
donderdag 22 november 2012
19 november j.l. ben ik met de musembus naar Amsterdam geweest naar het Joods museum wat heel interessant was, daar de lunch gebruikt en toen verder naar het Rijksmuseum. Wij kregen daar een fijne uitleg over dingen waar wij helemaal niets van af wisten dat was heel fijn. Moe en zeer tevreden gingen wij naar huis De verzorging van de chauffeur en begeleidster was geweldig goed. Mijn man en ik zullen deze dag niet gauw vergeten. Onze hartelijke dank hier voor. met vriendelijke groet Thea en Ad Labee
Totaal: 113, getoond: 91 - 100
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters